Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой от вас търгува на БФБ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой от вас търгува на БФБ

Аз съм единия :D

може би въпроса е кой с колко играе и кой колко печели в суми, а не в проценти
    Audi 1.8S златен талон

Коментар

За съжаление съм завършил МЕИ-то и икономиката ми е тъмна Индия... Иначе около мен имам познати/колеги - инженери, програмисти, и т.н... които играят и най-странното е, че повечето печелят... Едно време имах един комшия в Стара Загора, който се самоуби след колосални загуби (90-те години)...Предлагат ми най-различни фондове, с различно ниво на риск и се чудя - ако взема едно заемченце... дали и на мен после няма да ми се иска да се хвърлям от покрива на Парк-хотел Москва, например... От друга страна ме блазни бързата и лесна печалба (както и всеки жив човек на планетата Земя)... Но се предполага, че все пак човек трябва да има някакви познания преди да се довери на тези фондове, а за БФБ предполагам, че трябва да е БОГ на икономиката... Не знам, поне аз така си мисля...

Коментар

За сега се ограничавам с взаимните фондове, но все повече се запалвам по търговията на БФБ.
        BRAVA 1,4 12V
        Nissan Navara

Коментар

georgiarg написа:
          За сега се ограничавам с взаимните фондове, но все повече се запалвам по търговията на БФБ.
          Ако не е тайна, към чий фондове си се ориентирал - Елана, Капман, Райфата, ДСК, Карол, Бенчмарк, Югмаркет и т.н.?

Коментар

1. Елана - доларов 2. Капман - високорисков
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз също съм заложил на Елана Балансиран Евро Фонд.В коя офис ходиш колега? Може да сме се засичали :D

Коментар

Приятелката ми се занимава с това. Че аз в работя в Младост и съм почти като в Сибир - малко на заточение Пък и тя е "ковчежника". Предполагам знаеш как е
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

1. Елана Балансиран Евро Фонд2. БенчМарк балансиранВ момента се чудя дали да не пробвам с някоя по-малка сума в някой високорисков.
                  BRAVA 1,4 12V
                  Nissan Navara

Коментар

Отдавна искам да разцъкам, ама все не ми остава време даже да се запозная с нещата... С какво купувате/продавате онлайн? В смисъл софтуер/уеб система? Дайте някакви сайтове...
                    Fiat Brava 1.6
                    Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
                    Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

mita написа:
                      Отдавна искам да разцъкам, ама все не ми остава време даже да се запозная с нещата... С какво купувате/продавате онлайн? В смисъл софтуер/уеб система? Дайте някакви сайтове...
                      Да допълня въпроса на колегата... Нужно ли е икономическо образование? Има ли изискване за мининална стартова сума? С колко най-малко може да се започне?

Коментар

хахаха Добри това подвеждащ въпрос нещо ли е ... сега като тръгнаха проверките и пробваш кой колко и от къде )))А на отговор от горния пост както е казал Мечоши Пуханага - Колкото повече толкова повече!
                        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Re: Кой от вас търгува на БФБ

doofiat написа:
                          Аз съм единия :D
                          Аз съм втория.p.s. И дано 30.11.2007 да е новото начало, че беше мамата си....................
                          Lupo - The Monster
                          Е83 3D

Коментар

Който разбира поне малко Декември месец ще изкара особено от високорисковите

Коментар

ами аз уча финанси и сега гледам да се ориентирам към някой курс, за да влезна по-навътре в нещата за фондовата борса, но това все пак е нещо, с което искам да се занимавам вбъдеще така че, след известно време и аз съм там дано е за добро
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Working...
                              X