Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето я и новата ми кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси много за пожеланията! И във форума на ситроен се регистрирах но тук си ми е по-интересно и повече го чета. Иначе за ксарата малко инфо: 1999г ,1.9 TDI 90к.с. Като екстри повече от фиата има климатроник, 4 AIR BAGS, eл.огледала и халогенни. Утре ще я снимам от вътре и двигателя, но определено повече ми допада от бравото интериора, малко по-спортен салон има.
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

честито колега! стори ми се че и липсват няколко врати, поне 2 но сигурно не ти и трябват, щом не си забелязал липсата им много безаварийни километри да навъртиш!

Коментар

Айде иа аз да ти честитя СУТИЕНА, опс СИТРОЕНА... Да видиш, че има и по-лошо от Фиат.

Коментар

NikMar написа:
          Kuku написа:
          Там колегите пък са едни.... една буквичка на криво да драснеш и си такова-таковата але пък, ако си нов или нямаш Ситроен
          Малиии! Те били големи комлексари бе, а ние в този клуб се надяван че сме народни хорица. Както и да е, безаварийни километри на колегата!
          Точно така си е имам няколко поста там и теми.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

westdogg написа:
            Мерси много за пожеланията! И във форума на ситроен се регистрирах но тук си ми е по-интересно и повече го чета. Иначе за ксарата малко инфо: 1999г ,1.9 TDI 90к.с. Като екстри повече от фиата има климатроник, 4 AIR BAGS, eл.огледала и халогенни. Утре ще я снимам от вътре и двигателя, но определено повече ми допада от бравото интериора, малко по-спортен салон има.
            Колега westdogg, честито, много да те слуша количката, качеството на тази марка е до този модел включително, въпреки това много уважавам тези коли.... НО, махни го това TDI, СИТРОЕН никога не е произвеждал дизелов двигател с тази абревеатура.Ако в твоята глава TDI значи ТУРБОДИЗЕЛ с ИНТЕРКУЛЕР, то в този надпис VW, ( откъдето идват трите буквички) влагат съвсем друго съдържание.Писано е многократно във форума. Още веднъж честито!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ебаааааа тва качествено немско, карам си аз ОПЕЛА и му се чудя що немеца нищо свестно не му е измислил кат хората. Ни фаровете му фарове, ни осветлението в купето измислено как трябва, абе нищо, виж ПОЛОТО това е друго добре замислена колица па и държачка, но пак не кефи като я карам, виж ФИАТА то е друго само като се качиш удоволствие приятен интериор не се чудиш кое къде е, с един поглед кеф палиш и тръгваш пак кеф, ей с това ме грабна туй возило
              Fiat Punto 1.1 Petrol year 95

Коментар

Честито!Жалко, че си се разочаровал така от Фифи...
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

А бе хора не знам какво толко си хвалите фиатите, но един познат си купи браво ТД 100 от форума и каза, че под 12/100 градско не му пада. За вас явно тоя разход вече е нормален.

Коментар

Да си купи велосипед твоя приятел, като му е много разхода И моя е толкова, но не се оплаквам. Въобще разхода за градски условия, особено с незагрял двигател е 10-12 и кой, каквото иска да разправя, това е нормално за тези кубатури.P.S. Честито и със здраве. Това е сигурно най-добрия дизел, правен в Европа.
                    Fiat Marea 1.8i 16V
                    Fiat Tipo 1.4i 8V
                    Fiat Punto 1.6i 8V
                    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Айде честит да ти е новият автомобил колега, много да те радва и много безаварийни километри!!!!!

Коментар

westdogg написа:
                        А бе хора не знам какво толко си хвалите фиатите, но един познат си купи браво ТД 100 от форума и каза, че под 12/100 градско не му пада. За вас явно тоя разход вече е нормален.
                        Като не е гледал като купува и 15 може да му харчи Кола не се купува като дъвки :D
                        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Избрал си я вече ок...мой близък приятел има такъв,само че е 2002 г.и за 18 х.км му се разкрачи задницата яката и все си сменя там някакви си лагери на задния мост,първо на едното колело,после и на другото,а това било страшен х...с хубави цени ....а в сервиза му казали,че това си е консуматив и на всеки 60 х.км си се сменят ...но Честито
                          forza forever

Коментар

Аз бих казал една стара поговорка - "от трън та на глог"
                            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                            Porsche 944 S2
                            http://www.valmcrae.snimka.bg/
                            http://vbox7.com/user:val_mcrae
                            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

val_mcrae написа:
                              Аз бих казал една стара поговорка - "от трън та на глог"
                              Това вече и други хора ми го казаха ахах. Иначе за задницата - и мойте лагери са за смяна и 2та, това им е недостатъка на ситроените че мн вързo заминават тия лагери , иначе не са скъпи към 100лв са.

Коментар

Много хубава кола. Аз лично много харесвам Ситроените. Честито!
                                Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Working...
                                X