Мерси много за пожеланията! И във форума на ситроен се регистрирах но тук си ми е по-интересно и повече го чета. Иначе за ксарата малко инфо: 1999г ,1.9 TDI 90к.с. Като екстри повече от фиата има климатроник, 4 AIR BAGS, eл.огледала и халогенни. Утре ще я снимам от вътре и двигателя, но определено повече ми допада от бравото интериора, малко по-спортен салон има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето я и новата ми кола
Collapse
X
-
NikMar написа:Kuku написа:Там колегите пък са едни.... една буквичка на криво да драснеш и си такова-таковата але пък, ако си нов или нямаш СитроенFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
westdogg написа:Мерси много за пожеланията! И във форума на ситроен се регистрирах но тук си ми е по-интересно и повече го чета. Иначе за ксарата малко инфо: 1999г ,1.9 TDI 90к.с. Като екстри повече от фиата има климатроник, 4 AIR BAGS, eл.огледала и халогенни. Утре ще я снимам от вътре и двигателя, но определено повече ми допада от бравото интериора, малко по-спортен салон има.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ебаааааа тва качествено немско, карам си аз ОПЕЛА и му се чудя що немеца нищо свестно не му е измислил кат хората. Ни фаровете му фарове, ни осветлението в купето измислено как трябва, абе нищо, виж ПОЛОТО това е друго добре замислена колица па и държачка, но пак не кефи като я карам, виж ФИАТА то е друго само като се качиш удоволствие приятен интериор не се чудиш кое къде е, с един поглед кеф палиш и тръгваш пак кеф, ей с това ме грабна туй возилоFiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
Да си купи велосипед твоя приятел, като му е много разхода И моя е толкова, но не се оплаквам. Въобще разхода за градски условия, особено с незагрял двигател е 10-12 и кой, каквото иска да разправя, това е нормално за тези кубатури.P.S. Честито и със здраве. Това е сигурно най-добрия дизел, правен в Европа.
Коментар
-
westdogg написа:А бе хора не знам какво толко си хвалите фиатите, но един познат си купи браво ТД 100 от форума и каза, че под 12/100 градско не му пада. За вас явно тоя разход вече е нормален.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Избрал си я вече ок...мой близък приятел има такъв,само че е 2002 г.и за 18 х.км му се разкрачи задницата яката и все си сменя там някакви си лагери на задния мост,първо на едното колело,после и на другото,а това било страшен х...с хубави цени ....а в сервиза му казали,че това си е консуматив и на всеки 60 х.км си се сменят ...но Честитоforza forever
Коментар
-
Аз бих казал една стара поговорка - "от трън та на глог"Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
val_mcrae написа:Аз бих казал една стара поговорка - "от трън та на глог"Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар