Здр колеги, от вече съм собственик на Xsara VTS TDI. Надявам се да не ме разочарова както фиата :D Ето и малко снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето я и новата ми кола
Collapse
X
-
Мой приятел има точно такава, бая ремонти му се отвориха, включително и смяна на помпа, преинсталиране на софтуеъра, щото стария даваше проблеми, като невярно отчитане на уредите, смени гумички на клапани, имаше харчене на масло и след смяната, климатика му не беше наред...абе да не те отчайвам, ама...Дано при теб да не е така.И най-важното-ЧЕСТИТО!N.Y. State of Mind
Коментар
-
Ами общо взето за ксарите съм чул доста хубави неща. Добри дизелови двгатели, здраво окачване. Дано на твоя приятел да е единичен случай P.S. фиата ме разочарова с това, че го имах само 10 месеца и налях 2000 лв. за ремонт по него и като тръгнах да го продавам кисна 5 месеца по обявите и накрая го продадох с 3500 лв. назад.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
преди време имахме дизелова ксара, обаче не си спомнял точно с какъв мотор беше. единствените ми спомени са за доста мудно вървене и доста странно (за мен неудобно) разположение на уредите по таблото и около него."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Честито май вече ще посещаваш повече това http://www.citroen-bg.net/forum/Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Kuku написа:Там колегите пък са едни.... една буквичка на криво да драснеш и си такова-таковата але пък, ако си нов или нямаш СитроенFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Честито и безаварийно!!Кофтито при фиата е точно това, че не държи цена. Защото всеки иска да си вземе "нещо качествено - немско"!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар