Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на евтиния Ксенон
Collapse
X
-
За всички които не са нито от Пловдив, нито от София - може да изпратите вашето капаро по пощенски превод
Коментар
-
Според мен няма проблем . Това е почти доставна цена. Моите ги взех за 150 лв. H1 6000K. Вярно с отстъпка, но не е по-ниска от доставната. Като се има предвид, че пазара се наводни и цените падат непрекъснато мисля, че всичко трябва да е ОК.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
Rigel написа:http://forums.hondabg.com/index.php?...st=15&start=15SLADURA написа:За всичко различно от Н4 би ксенон излиза около 150лвН4 би приблизително 200Повтарям - това е в най-лошият случай ...Форумът ще стартира утре вечер ... там ще намерите отговори на всичките си вапросиПоздрави!SLADURA написа:Колеги,Ще направя 1 среща в Петък от 19:30ч на паркинга на Била на бул.БългарияВтората среща за събиране на капаро ще е В събота на обяд 13:30 в Студентски град - Паркинга на Технически университетМоля всички които са от София и искат да поръчат да присъстват на тази среща...За хората от Пловдив - Може да се обадите на 0886383765 Станислав ... той ще е в Пловдив От петък до неделя ...Ако всички се окажете сериозни - в понеделник ще е Първата поръчка - т.е. до другия понеделник стоката трябва да е пристигналаЗа всички които не са нито от Пловдив, нито от София - може да изпратите вашето капаро по пощенски превод, ако се съмнявате в нашата коректност, може да изчакате до следващата поръчка!Това е за сега ...Поздрави!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Пуснаха си форума http://forums.xenonkit.org/BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
И аз го гледам сега форума ...цената не е само 55$ за ксенона + 40$ за пътя... Крайната цена зависи много от количеството на дадена поръчка. Тя се изчислява по следния начин:{(Цената на 1 Комплект) + Всички такси на митницата} x ДДС + Транспортни такси + Таксата на Western Union + Нашата печалба = Крайна ценаИли с числа в най-лошият варянт! Т.е. при поръчка само на 5 комплектаПриблизително 173лв за ксенон и 226лв за Би-КсенонВсички документи, фактури и касови бележки ще бъдат сканирвани и качвани на страницата за да сте сигурни в това което сме написали!
Коментар
-
Rigel написа:И аз го гледам сега форума ...цената не е само 55$ за ксенона + 40$ за пътя... Крайната цена зависи много от количеството на дадена поръчка. Тя се изчислява по следния начин:{(Цената на 1 Комплект) + Всички такси на митницата} x ДДС + Транспортни такси + Таксата на Western Union + Нашата печалба = Крайна ценаИли с числа в най-лошият варянт! Т.е. при поръчка само на 5 комплектаПриблизително 173лв за ксенон и 226лв за Би-КсенонВсички документи, фактури и касови бележки ще бъдат сканирвани и качвани на страницата за да сте сигурни в това което сме написали!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Единственото нещо което ме притеснява е- Ако се наложи ... може и други такси да се плащат - Все пак сме в България
Коментар
-
Аз като гледам ще изчакам sev да си получи неговата поръчка и после си поръчвам сам за 85$ от същото място.Като е само един комплект и е на стойност под 100$ няма мито и ДДС...Освен това сам си поемаш риска и не се занимаваш с хора...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар