Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на евтиния Ксенон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://forums.hondabg.com/index.php?...st=15&start=15
    SLADURA написа:
    За всичко различно от Н4 би ксенон излиза около 150лвН4 би приблизително 200Повтарям - това е в най-лошият случай ...Форумът ще стартира утре вечер ... там ще намерите отговори на всичките си вапросиПоздрави!
    SLADURA написа:
    Колеги,Ще направя 1 среща в Петък от 19:30ч на паркинга на Била на бул.БългарияВтората среща за събиране на капаро ще е В събота на обяд 13:30 в Студентски град - Паркинга на Технически университетМоля всички които са от София и искат да поръчат да присъстват на тази среща...За хората от Пловдив - Може да се обадите на 0886383765 Станислав ... той ще е в Пловдив От петък до неделя ...Ако всички се окажете сериозни - в понеделник ще е Първата поръчка - т.е. до другия понеделник стоката трябва да е пристигналаЗа всички които не са нито от Пловдив, нито от София - може да изпратите вашето капаро по пощенски превод, ако се съмнявате в нашата коректност, може да изчакате до следващата поръчка!Това е за сега ...Поздрави!

Коментар

За всички които не са нито от Пловдив, нито от София - може да изпратите вашето капаро по пощенски превод
      A ние от Хилд - България гарантираме за вашето имущество и вашите пари.....Шегувам се, дано всичко е точно, въпреки че ми се вижда доста ниска цената, в сравнение с оригинален ксенон-комплект на филипс например.... все си мисля че има няква шашма, ама аз съм от тези дето като видят много по-ниска цена, и почват да се съмняват.

Коментар

Според мен няма проблем . Това е почти доставна цена. Моите ги взех за 150 лв. H1 6000K. Вярно с отстъпка, но не е по-ниска от доставната. Като се има предвид, че пазара се наводни и цените падат непрекъснато мисля, че всичко трябва да е ОК.
        Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
        2000г.
        Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

Rigel написа:
          http://forums.hondabg.com/index.php?...st=15&start=15
          SLADURA написа:
          За всичко различно от Н4 би ксенон излиза около 150лвН4 би приблизително 200Повтарям - това е в най-лошият случай ...Форумът ще стартира утре вечер ... там ще намерите отговори на всичките си вапросиПоздрави!
          SLADURA написа:
          Колеги,Ще направя 1 среща в Петък от 19:30ч на паркинга на Била на бул.БългарияВтората среща за събиране на капаро ще е В събота на обяд 13:30 в Студентски град - Паркинга на Технически университетМоля всички които са от София и искат да поръчат да присъстват на тази среща...За хората от Пловдив - Може да се обадите на 0886383765 Станислав ... той ще е в Пловдив От петък до неделя ...Ако всички се окажете сериозни - в понеделник ще е Първата поръчка - т.е. до другия понеделник стоката трябва да е пристигналаЗа всички които не са нито от Пловдив, нито от София - може да изпратите вашето капаро по пощенски превод, ако се съмнявате в нашата коректност, може да изчакате до следващата поръчка!Това е за сега ...Поздрави!
          Хайде в петък или в събота да отидем на срещата и да видим как стоят нещата и ако ни устройва да капарираме
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Пуснаха си форума http://forums.xenonkit.org/
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Хайде и аз искам, ама нямам време да отида на тая среща Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Добре де, а каква е гаранцията, че пича няма да духне с парата???Пък и пише, че има 2 години гаранция, кой я дава нея?

Коментар

И аз го гледам сега форума ...цената не е само 55$ за ксенона + 40$ за пътя... Крайната цена зависи много от количеството на дадена поръчка. Тя се изчислява по следния начин:{(Цената на 1 Комплект) + Всички такси на митницата} x ДДС + Транспортни такси + Таксата на Western Union + Нашата печалба = Крайна ценаИли с числа в най-лошият варянт! Т.е. при поръчка само на 5 комплектаПриблизително 173лв за ксенон и 226лв за Би-КсенонВсички документи, фактури и касови бележки ще бъдат сканирвани и качвани на страницата за да сте сигурни в това което сме написали!

Коментар

Rigel написа:
                  И аз го гледам сега форума ...цената не е само 55$ за ксенона + 40$ за пътя... Крайната цена зависи много от количеството на дадена поръчка. Тя се изчислява по следния начин:{(Цената на 1 Комплект) + Всички такси на митницата} x ДДС + Транспортни такси + Таксата на Western Union + Нашата печалба = Крайна ценаИли с числа в най-лошият варянт! Т.е. при поръчка само на 5 комплектаПриблизително 173лв за ксенон и 226лв за Би-КсенонВсички документи, фактури и касови бележки ще бъдат сканирвани и качвани на страницата за да сте сигурни в това което сме написали!
                  И аз това прочетох На срещата ще го питаме тоя пъпеш, как стоят нещата, ама до стотинка, защото няма да сме 5 човека с 5 комплекта, само аз ще взема 5, а другите? Трябва да направи още отстъпка
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Единственото нещо което ме притеснява е
                    - Ако се наложи ... може и други такси да се плащат - Все пак сме в България
                    Ако крайната цена е до 170лв добре...А какво правим ако му оставим по 100лв на комплект капаро с мисълта, че имаме да доплатим още 60-70, но се окаже че имаме да даваме по още 100... Вече навсякъде са за по 200 лв. на момента ( без да чакаш и да плащаш предварително) Ще изчакам да мине първата партида и да видя какви ще са отзивите в хонда форума...

Коментар

Аз като гледам ще изчакам sev да си получи неговата поръчка и после си поръчвам сам за 85$ от същото място.Като е само един комплект и е на стойност под 100$ няма мито и ДДС...Освен това сам си поемаш риска и не се занимаваш с хора...
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Колеги пишете след срещата моля ви!

Коментар

Marea Bipower написа:
                          Колеги пишете след срещата моля ви!
                          Ок, дано успея днес да отида
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Много гимнастики за спестяване на 30 лв.
                            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Ако някой вземе 5 комплекта Н1 и Н7 ги давам на цена по 185 лв. Избора е ваш

Коментар

аз миналата седмица платих моя ксенон комплект... близките 2-3 дни вече трябва да е при мен.Закупих го чисто нов от "Ebay" всичко + транспорта ми излезна 114 лв. ( става въпрос за H7 ) Когато го монтирам че пусна тема с крайният резултат
                                Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Working...
                                X