Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пътуване в Европа без талон ( с акт) ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пътуване в Европа без талон ( с акт) ?

Колеги, кажете възможно ли е да се кара из Европа без талон ( с акт, както в България)? Аз получавам противоречиви информации, а все пак в България можеш да си караш с акт, а и знаем нашите полицаи колко бързо изпращат актовете. Благодаря на отзовалите се!
    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
    www.fiat-bg.org/forum

Без проблем!

Няма никакъв проблем да управляваш автомобил в Европа без синьото талонче. Досега, а и по закон в страните в които съм спиран за проверка не ми е искано нищо друго освен шофьорската ми книжка, зелената карта, талона на колата и задграничния ми паспорт ( в страните извън ЕС, но в Европа). Понеже там няма как да ти отнемат контролни точки по закон подлежиш на глоба или отиваш на съд ( всички екс Ю републики), където получаваш яка глоба или затвор (за тежки провинения или ПТП не дай си Боже) - в общия случай ако си нарушил я ограничение за скорост я нещо друго си приготви двадесетина евро на дребно.
    Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

Карай си и няма никакъв проблем. Това с точките важи само на територията на България. Уж го измислиха за тези които имат кинти да си плащат глобите и да ги възпират точките, ама друга се получи.

Коментар

Аз си карам така ,а обикалям цяла Европа и никога до сега не е имало проблем
        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Благодаря, колеги! Много ми беше полезна информацията.
          Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
          www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Working...
          X