Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет - къде да мина преглед след 17 ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте съвет - къде да мина преглед след 17 ч

Напоследък имам много бачкане в работата и няма как да се измъкна, а Бравата вече месец е без преглед.Кажете ми къде да отида да мина най-накрая този преглед след 17 ч.? Без значение е в коя част на София се намира сервиза.В краен случай може и в събота да мина, но къде?

Това май не е лека задача. А нямаш ли познат в сервиз, в който можеш да минеш само по документи ?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Уф, минавай, че ако си пресрочил текущия месец може да те "актуват".От където сме се прибирали заедно, по "Никола Мушанов" ех. "Възкресение",след Красна Поляна, след новата МЕТАН станция има пункт за ГТП.След 17ч.дали работят не съм сигурен, но в събота да.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Бате аз минах тая събота понеже забелязах в петък че на талончето ми имало точна дата, а не е през целия месец както си мислех! Та така де след като 24 дена съм карал без валиден преглед отидох по България след това Тодор Каблешков и на кръстовището на пазара на Борово до Еко-то има един чичо дето работи и събота и неделя! 26 лв. и си готов!
        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Благодаря Ви колеги! Ще мина вероятно в четвъртък, че тогава ще съм в отпуск. На път за Русе в четвъртък ще мина покрай Еко-то на бул.България.

Коментар

Working...
          X