Благодаря за всички отговори. Между другото ходил съм на лекар няколко пъти и отново ще отида, не съм тръгнал да се лекувам сам, просто исках да се консултирам може пък някой да е имал същият проблем. За сега действам за автоматик. Някой да иска марийка ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Болки в коленете
Collapse
X
-
И аз да се включа по темата Че е медицински пробема ти, няма спор. Аз имам подобни проблеми през известно време, след няколко прегледа и изследвания се оказа, че е проблем на сухожилията и междуставната течност, което няма връзка с възрастта, а с натоварването, което упражняваш върху краката и ръцете. Освен това и с положението им - дали е статично или не. Не знам как шофираш, но в този ти случай би могло да се дължи или на напрягане и стягане или на недостатъчно пространство (ако си висок и нямаш място да бутнеш докрай седалката, така че да са ти изпънати достатъчно краката). От тези популярните и рекламирани мехлеми, на мен лично нищо не ми помага, те са по-скоро за някакви моментни натоварвания, довели до болки. Определено ти трябва консултация със специалист, защото шега не бива. (за мазилата, които аз ползвам мога да ти драсна по-късно, защото не ги помня, а мога да ти препоръчам един специалист, който приема в 20-та поликлиника - малко е лудница при него, но според мен си струва, работи и в специализираната клиника в Горна Баня - името ще ти го драсна с мехлемите).Успех от мен!Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар