Искам да се консултирам с вас, евентуално някой ако е минал по този път да сподели как се е справил.За какво става въпрос:От около 5-6 месеца имам ужасни болки в коленете след шофиране в софийския трафик. Това ще рече шофиране по два, три часа дневно сумарно, сутрин и вечер в пиковите часове. В началото беше пренебрежимо, мислех че ще мине от само себе си, но уви болките само се усилват. Ходил съм на лекар няколко пъти и установяват, че няма възпаление, а просто преумора в ставите и сухожилията. Пия и хапчета от четири месеца вече, но ефекта е нулев, явно не могат да компенсират натоварването. Вече направо не знам какво да правя. Смяната на квартира и работа не са решение. Също не мога да пътувам и градски транспорт за да елиминирам колата, понеже ще трябва да сменям три различни автобуса/маршрутки. Търся си автоматик в момента, но не е лесна задача и мисля, че с автоматик също ще има проблем макар и на единият крак само. Та моля някой ако е имал подобни проблеми и успешно ги е преборил да сподели.

Коментар