Гадна работа А аз съм се засилил да си оправям колата, то като я оправя с тия цени май пак няма да е много в движение (бе и аз ги приказвам едни не може пеша да ходим ). Поне да теглим по една майна на всички виновници за тия цени и за съответното качество, което получаваме за тях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автомобилът като градинско украшение
Collapse
X
-
Колеле не, че мнго изморени ще стигаме на работа . Ама скутерчета- защо не? В Рим е обичайна гледка младо костюмирано юпи с каска възседнало 50- кубиков скутер. За градско движение е идеално, ама тук как ще се рзабираме с ония батковци с Ес500 и А8. Те колите не признават, та скутерите ли !Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Re: По коням
Мареата написа:Да се качваме на конете - те поне само тревичка и водичка искат. Майтап, ама на запад масово се карат колела, особено в по-малките държави. Май трябва и ние натам да се ориентираме.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: По коням
stef написа:Мареата написа:Да се качваме на конете - те поне само тревичка и водичка искат. Майтап, ама на запад масово се карат колела, особено в по-малките държави. Май трябва и ние натам да се ориентираме.ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
Нямам нищо против ходенето на работа с колело или скутер, ама офиса ни е на 7 етаж а отвън никак не е сигурно да си оставиш возилото. А и как се пътува всеки ден по 70-80 км със скутер? (Пътувам Ямбол-Сливен почти всеки ден)...Чакаме с нетърпение откриването на метанова газ станция в Ямбол (айде бе, Овъргаз уж ямболска компания, пък още се мотат) и ще сменям газовото...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар