PASSARELLA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цени на застр. Граждаска отговорност за 2008г.
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
PASSARELLA написа:Аз ползвам пълно каско на БулИнс, а гражданската винаги ми е била от Булстрад.По отношение на каското - БУЛИНС нямат равни. Научно доказано е, че техни автомобили се пипат само погрешка. Единственият проблем при тях е обслужването - отвратително!А по отношение на това - на кого е БулИНС - откровено казано изобщо не ме интересува. Интересува ме това, че съм спокоен за колата си.
Коментар
-
blagun написа:Чувал съм, че Булстрад не маркират колите сиFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Ха нямам каско казваш Явно изхвърлям в кофата по 400лв на година. Булстрад до преди 3 години маркираха всички коли. Сега маркират само по-скъпите и след 2000 г. Същото се отнася и за изплащане на щети. Аз исках да я оценят на много по-малко и затова не е маркирана. Ако колата е след 2000 г. и е по-скъпа от 16 000 лв. може да се прави в доверен сервиз, а иначе ти плащат директно.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
nanio написа:Ха нямам каско казваш Явно изхвърлям в кофата по 400лв на година.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
В момента ГО ми е към Булинс, но честно казано си мисля да не я правя вече там, защото ТУК вече близо 10 месеца (застраховката ми е от февруари 2007) така и не се появи валидна застраховка за тази година, докато за миналите периоди (бях в ДЗИ) си излиза. На колегите, които са в други компании им излизат валидни застраховките без изключение, само моята (Булинс) я няма. И това ме кара да мисля че всъщност нямам застраховка, кинтовете (ми) са усвоени, но ако (недай боже) се случи събитие ще гризна дръвцето. (с други думи разбойника си е разбойник)::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
sclera_bg написа:В момента ГО ми е към Булинс, но честно казано си мисля да не я правя вече там, защото ТУК вече близо 10 месеца (застраховката ми е от февруари 2007) така и не се появи валидна застраховка за тази година, докато за миналите периоди (бях в ДЗИ) си излиза. На колегите, които са в други компании им излизат валидни застраховките без изключение, само моята (Булинс) я няма. И това ме кара да мисля че всъщност нямам застраховка, кинтовете (ми) са усвоени, но ако (недай боже) се случи събитие ще гризна дръвцето. (с други думи разбойника си е разбойник)
Коментар
-
Ако няма стикерчето за гаранционния фонд - не е редовна, моите предните - и в Булстрад и в Евро Инс - си имаха стикерче.Аз обиколих на всякъде два дена преди 15-ти - веднага щом чух за очаквания скок на цените.Бул Инс - наистина ми казаха най-ниска цена, но застраховката е валидна само за РБ, като зелената карта се доплаща:96 + 48 лв. = 144 лв.ЕвроИнс - ми обявиха 148 лв + 5 лева за зелената карта = 153 лв., но ме питаха защо съм закъснял толкова и не съм се възползвал от промоцията през Окромври - когато всичко е било с 30 лева намаление, значи е излизало 123 лв тогава.Бустрад ми искаха 122 - 142 съответно без или със зелена карта (в смисъл сертификата за валидност за ЕС).HDI - 110 лв - валидна само за РБ + 30 лв зеленка = 140 лв.Allianz ми сметнаха с ЕГН-то на баща ми - за водач, с повече опит - и падна на: 122 лв. (там зелената карта си е включена дори и да не я искаш)и най-накрая се спрях разбира се - на най-евтиното, което дори и не го споменавате като възможност:Лев Инс - цена 119 лева, а заедно със стикерите и зеления сертификат - общо 122,40 лв като в това число влиза и безплатен технически преглед (тоест минус поне 10 лв = 112,40 за ГО).Може да се ориентирате колко "голям" е бил големия скок на цените.Един познат си я прави винаги пролетно-летния сезон (Май-Юни) и му излиза 78 лв когато никой не купува застраховки, а от Алианц също ми казаха, че имало някаква вероятност от Януари нататък цените им да падат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар