Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цени на застр. Граждаска отговорност за 2008г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PASSARELLA написа:
    Аз ползвам пълно каско на БулИнс, а гражданската винаги ми е била от Булстрад.По отношение на каското - БУЛИНС нямат равни. Научно доказано е, че техни автомобили се пипат само погрешка. Единственият проблем при тях е обслужването - отвратително!А по отношение на това - на кого е БулИНС - откровено казано изобщо не ме интересува. Интересува ме това, че съм спокоен за колата си.
    Аз също съм спокоен за колата си, независимо че каското ми не е в Бул Инс. Застрахована е за 6300 лв с клауза, че застрахователната премия не намалява през годината. Който иска да заповяда да я открадне. А иначе ако е вярно това, че срещу 10 лв. покриват щетите от кражба на автомобила, това е наистина много примамливо, тъй като основната причина поради която поне аз правя автокаско, е страх от кражба.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Колко струва маркирането, понеже аз имам Пълно Каско към Булстрад но те не ми маркираха колата.
      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
        Колко струва маркирането, понеже аз имам Пълно Каско към Булстрад но те не ми маркираха колата.
        Към 40 лева
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

nanio написа:
          Значи нямаш каско :D

Коментар

PASSARELLA написа:
            nanio написа:
            Чувал съм, че Булстрад не маркират колите си
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

PASSARELLA написа:
              nanio написа:
              Що да няма каско. И моята е там. Под определена стойност не ги маркират.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

PASSARELLA написа:
                Аз ползвам пълно каско на БулИнс, а гражданската винаги ми е била от Булстрад.По отношение на каското - БУЛИНС нямат равни. Научно доказано е, че техни автомобили се пипат само погрешка. Единственият проблем при тях е обслужването - отвратително!А по отношение на това - на кого е БулИНС - откровено казано изобщо не ме интересува. Интересува ме това, че съм спокоен за колата си.
                би трябвало да си доволен, ако нямаш проблеми при обслужването - при евентуални щети
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И аз съм трета година към Булстрад - не маркират колата.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

blagun написа:
                    Чувал съм, че Булстрад не маркират колите си
                    Правилно си чул, мисля че маркират само чисто новите коли, а на по-старите слагат само едни лепенчици на стъклата с "костенурка"
                    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Ха нямам каско казваш Явно изхвърлям в кофата по 400лв на година. Булстрад до преди 3 години маркираха всички коли. Сега маркират само по-скъпите и след 2000 г. Същото се отнася и за изплащане на щети. Аз исках да я оценят на много по-малко и затова не е маркирана. Ако колата е след 2000 г. и е по-скъпа от 16 000 лв. може да се прави в доверен сервиз, а иначе ти плащат директно.
                      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
                        Ха нямам каско казваш Явно изхвърлям в кофата по 400лв на година.
                        Не казвам това . За да се направи каско на една кола в "Булстрад" е нужно единствено да и се направи оценка по каталога Auto Swake, да се заснеме, както и да има монтирана работеща аларма. Просто политиката им е да не маркират колите си, не знам по какви точно причини. Предполагам при теб всичко е ОК, така че няма за какво да се притесняваш.
                        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

[quote:9e47703fc0="nanio"]В сайта на БулИнс има следното нещо:НОВОПри сключване на застраховка
                          Space Star 1.9 DID

Коментар

В момента ГО ми е към Булинс, но честно казано си мисля да не я правя вече там, защото ТУК вече близо 10 месеца (застраховката ми е от февруари 2007) така и не се появи валидна застраховка за тази година, докато за миналите периоди (бях в ДЗИ) си излиза. На колегите, които са в други компании им излизат валидни застраховките без изключение, само моята (Булинс) я няма. И това ме кара да мисля че всъщност нямам застраховка, кинтовете (ми) са усвоени, но ако (недай боже) се случи събитие ще гризна дръвцето. (с други думи разбойника си е разбойник)
                            ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                            ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                            ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

sclera_bg написа:
                              В момента ГО ми е към Булинс, но честно казано си мисля да не я правя вече там, защото ТУК вече близо 10 месеца (застраховката ми е от февруари 2007) така и не се появи валидна застраховка за тази година, докато за миналите периоди (бях в ДЗИ) си излиза. На колегите, които са в други компании им излизат валидни застраховките без изключение, само моята (Булинс) я няма. И това ме кара да мисля че всъщност нямам застраховка, кинтовете (ми) са усвоени, но ако (недай боже) се случи събитие ще гризна дръвцето. (с други думи разбойника си е разбойник)
                              Да това е във връзка и с поста на колегата Roko.Просто не са ги съобщавали тези застраховки във фонда и .... цялата работа пак намирисва на здрава далаверка.

Коментар

Ако няма стикерчето за гаранционния фонд - не е редовна, моите предните - и в Булстрад и в Евро Инс - си имаха стикерче.Аз обиколих на всякъде два дена преди 15-ти - веднага щом чух за очаквания скок на цените.Бул Инс - наистина ми казаха най-ниска цена, но застраховката е валидна само за РБ, като зелената карта се доплаща:96 + 48 лв. = 144 лв.ЕвроИнс - ми обявиха 148 лв + 5 лева за зелената карта = 153 лв., но ме питаха защо съм закъснял толкова и не съм се възползвал от промоцията през Окромври - когато всичко е било с 30 лева намаление, значи е излизало 123 лв тогава.Бустрад ми искаха 122 - 142 съответно без или със зелена карта (в смисъл сертификата за валидност за ЕС).HDI - 110 лв - валидна само за РБ + 30 лв зеленка = 140 лв.Allianz ми сметнаха с ЕГН-то на баща ми - за водач, с повече опит - и падна на: 122 лв. (там зелената карта си е включена дори и да не я искаш)и най-накрая се спрях разбира се - на най-евтиното, което дори и не го споменавате като възможност:Лев Инс - цена 119 лева, а заедно със стикерите и зеления сертификат - общо 122,40 лв като в това число влиза и безплатен технически преглед (тоест минус поне 10 лв = 112,40 за ГО).Може да се ориентирате колко "голям" е бил големия скок на цените.Един познат си я прави винаги пролетно-летния сезон (Май-Юни) и му излиза 78 лв когато никой не купува застраховки, а от Алианц също ми казаха, че имало някаква вероятност от Януари нататък цените им да падат.
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X