Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цени на застр. Граждаска отговорност за 2008г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цени на застр. Граждаска отговорност за 2008г.

Явно само Български имоти са качили цените, но пак има евтини варианти като Бул инс http://zastrahovki.info/index.php?op...=105&Itemid=90
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Да де ама казаха, че декември ще има увеличение с 30 %!Не знам да ли това е вярно!? Дано НЕ!
    Space Star 1.9 DID

Коментар

Току-що проверих в сайта на една застрах. компания (няма да споменавам името) и вече цените са вдигнати. Бяха по 96 лв. за автомобили до 1.8. Сега вече са 132 лв.
      Space Star 1.9 DID

Коментар

Витоша, Браво 1.6, 98.00 лв.п.п. сега видях с малките букви, че триабва да платя още 28 лв. ако искам да пътувам в ЕС...
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Roko написа:
          Току-що проверих в сайта на една застрах. компания (няма да споменавам името) и вече цените са вдигнати. Бяха по 96 лв. за автомобили до 1.8. Сега вече са 132 лв.
          Част от компаниите вече вдигнаха цените на застраховки ГО още от 15-17.11 тази година, вече има и единна тарифа, а не както бяха досега две, за БГ и за Чужбина, уеднаквени са и категориите на застрахователните компании: до 1800 куб/см; над 1800 до 2500 куб/см; и над 2500 куб/см. Предполагам, че и другите компании ще имат нови цени, които ще са по-високи от досегашните с 20-30%, всичко зависи от това, каква калкулация си е направила компанията.
          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Аз моята я направих преди 10-20 дни във Виктория. До 1.5 беше 83 лв. И ми я написаха да влиза в сила от края на декември, когато ми изтича предната. Иначе там вече май е 113 лв. за същите кубици.
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

В "Български имоти" беше една от най-евтините застраховки миналата година. А сега май се обединиха с "Булстрад", така че е нормално да има по-сериозно увеличение при тях. Поне за ГО скоро няма да мисля. Колата я получих със 100 % платена ГО за една година.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                В "Български имоти" беше една от най-евтините застраховки миналата година. А сега май се обединиха с "Булстрад", така че е нормално да има по-сериозно увеличение при тях.
                Всъщност и двете ги купи Vienna Insurance Group и в момента са под една "шапка", същото е положението и с Generali и Victoria .
                Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

ето новите цени
                  Прикачени файлове

Коментар

В сайта на БулИнс има следното нещо:НОВОПри сключване на застраховка
                    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
                      Има ли някой който да прави застраховки към булинс и да обясни малко повече относно частта за авткоско. Понеже аз сега плащам 400лв на година за каско. Направил съм го само заради риска от Кражба. Ако БулИнс наистина покриват 10 000лв то е изгодна оферта.
                      Ще проверя и утре ще ти кажа с точност.

Коментар

[quote0eedfc208="nanio"]В сайта на БулИнс има следното нещо:НОВОПри сключване на застраховка
                        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Аз имах преди 2 години такава застраховка с КАСКО кражба към БУЛИНС.Сложиха ми стикерите и никой не докосна колата.Между другото тогава ДЗИ беше презастраховано към БУЛИНС в часта Како-кражба,доколкото ми е известно.Иначе казано всеки застраховател е обвързан с някоя мутраджийска застрахователна компания,за да не му крадат колите.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз ползвам пълно каско на БулИнс, а гражданската винаги ми е била от Булстрад.По отношение на каското - БУЛИНС нямат равни. Научно доказано е, че техни автомобили се пипат само погрешка. Единственият проблем при тях е обслужването - отвратително!А по отношение на това - на кого е БулИНС - откровено казано изобщо не ме интересува. Интересува ме това, че съм спокоен за колата си.

Коментар

Здравейте, относно клаузата кражба и грабеж в "БУЛ ИНС" се прави и пасивна маркировка, което също се плаща.
                              REGATA 90S.i.e, 40 кила с мокри гащи

Коментар

Working...
                              X