След петнайсетина дни приятелката ми има изпит по кормуване. Но не е достатъчно на "ти" с този елемент и ми се иска да попрактикуваме малко. Можете ли да ми кажете къде из София е сравнително безопасно ( откъм присъствие на представители на КАТ ) да я заведа да покара?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подготовка преди изпит по кормуване в София - къде
Collapse
X
-
Re: Подготовка преди изпит по кормуване в Вофия - къде
Lane Staley написа:След петнайсетина дни приятелката ми има изпит по кормуване. Но не е достатъчно на "ти" с този елемент и ми се иска да попрактикуваме малко. Можете ли да ми кажете къде из София е сравнително безопасно ( откъм присъствие на представители на КАТ ) да я заведа да покара?
-
ogi28b написа:Lane Staley написа:След петнайсетина дни приятелката ми има изпит по кормуване. Но не е достатъчно на "ти" с този елемент и ми се иска да попрактикуваме малко. Можете ли да ми кажете къде из София е сравнително безопасно ( откъм присъствие на представители на КАТ ) да я заведа да покара?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:ogi28b написа:Lane Staley написа:След петнайсетина дни приятелката ми има изпит по кормуване. Но не е достатъчно на "ти" с този елемент и ми се иска да попрактикуваме малко. Можете ли да ми кажете къде из София е сравнително безопасно ( откъм присъствие на представители на КАТ ) да я заведа да покара?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар