какво може да е наказанието за нарушението на този чл. с 48 км?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за нарушение на чл.21, ал.1 ор ЗДвП
Collapse
X
-
Re: за нарушение на чл.21, ал.1 ор ЗДвП
charlie написа:какво може да е наказанието за нарушението на този чл. с 48 км?
-
Re: за нарушение на чл.21, ал.1 ор ЗДвП
Kuku написа:charlie написа:какво може да е наказанието за нарушението на този чл. с 48 км?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
лошо... това беше един от последните ми познати с книжка....вече трябва да разчитам само на жена ми и на късмета си Yellow_Flash_Colorz_PDT_33"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
sev написа:защо на късмета си?всички мои познати, които си спазват правилата за движение и не се правят на герои имат пълен актив от точки най-много малки нарушенияно не и такива с превишаване на скоростта с 48..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
blagun написа:zarcov написа:Айде да се похваля и аз! На мен не ми взеха точки Може би защото ми е първо нарушение!>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар