Колеги ,винаги съм си мислил че разбирам от компютри ,но уви спънах се пред преинсталация на Уиндоус,снощи започна да ми работи доста бавно и реших да го преинсталирам ,помислих си че някой вирус ме е застигнал,и така обичайната процедура по преинсталирана започваща от 39тата минута и си чакам аз както обикновенно хапвайки си пуканки да се инсталне по барзо че имах проект да пиша,е уви чакам вече над 24 часа и още не съм го преинсталирак ,като каза ще забивам на 34та минута и там си и остана ,пробвах с 2 3 различни диска ,пак забиваше там,пробвах преинсталация на др компютър с моя хард ,да стана но после харда не тръгна на моя ,все пак различни архитектури но поне изключих харда като проблемен варянт,какво ли не го правих и неще и неще тази пущина и се чудя какво да го правя.Сега съм сложил една Лайв СД ХП версия руски едишън ама не върви да всеки път да ми зарежда по 30 минутки и по още толкова време за настройки ,чакам предложения колеги ,вдъхнете ми малко оптимизъм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Windows спънката пред младия програмист
Collapse
X
-
Re: Windows спънката пред младия програмист
Replay написа:Колеги ,винаги съм си мислил че разбирам от компютри ,но уви спънах се пред преинсталация на Уиндоус,снощи започна да ми работи доста бавно и реших да го преинсталирам ,помислих си че някой вирус ме е застигнал,и така обичайната процедура по преинсталирана започваща от 39тата минута и си чакам аз както обикновенно хапвайки си пуканки да се инсталне по барзо че имах проект да пиша,е уви чакам вече над 24 часа и още не съм го преинсталирак ,като каза ще забивам на 34та минута и там си и остана ,пробвах с 2 3 различни диска ,пак забиваше там,пробвах преинсталация на др компютър с моя хард ,да стана но после харда не тръгна на моя ,все пак различни архитектури но поне изключих харда като проблемен варянт,какво ли не го правих и неще и неще тази пущина и се чудя какво да го правя.Сега съм сложил една Лайв СД ХП версия руски едишън ама не върви да всеки път да ми зарежда по 30 минутки и по още толкова време за настройки ,чакам предложения колеги ,вдъхнете ми малко оптимизъм
-
сайелqжам за латиницата,немога да пиша на кирилица,колега много мерси за барзиа отгожор аз биах пражил сащата процедура но ми дажаше последни операции с усбпортожете и не ми се жиаржаше че мозхе да са те проблема ,ще пробжам жсичко отначало и се надиажам да стане отножо благодариаЗа информация ето резултата след ползването на бутона "Конвертиране на текста към кирилица"Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Провери внимателно каква е скоростта на трансфер между дъното и диска. Ако на дънната ти платка имаш контролер АТА100, а слагаш диск АТА 133 се приготви за възможни изненади. Аналогично SATA 1 i SATA 2. Има съответните програмки от производителя на твърдия диск за проверка и настройка.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
nanio написа:Ако пробваш с Low Level Format на диска също може да ти помогне.bright написа:Провери внимателно каква е скоростта на трансфер между дъното и диска. Ако на дънната ти платка имаш контролер АТА100, а слагаш диск АТА 133 се приготви за възможни изненади. Аналогично SATA 1 i SATA 2. Има съответните програмки от производителя на твърдия диск за проверка и настройка.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар