sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги,помощ..Налегна ме една нелека мисъл да сменям Бравото
Collapse
X
-
deadairplane
-
По-малко коне,дизел,климатик .... Примамващо е , а и цената ми допада.Вие какво бихте ме посъветвали ... Question Колега,днес ме повика един съсед за помощ-лятото купи на сина си Ескорт 1.8 тд-първото палене за деня било трудно-все едно не са всички цилиндри.От опит предположих,че има проблем с подгревните свещи-замерих ги-2 бяха аут.2х30лв(пак добре че намери-неделя следобяд не само в Радомир,а навсякъде ще е проблем)незнайна марка,уж били за форд.Качих се да я пробвам и веднага установих,че турбото въобще го няма.....Както пише един колега-кола с неограничен ресурс няма,но моето лично мнение е,че по-евтина кола за подръжка от фиат няма.Специално за форд всичко,що годе истинско е от мотопфое,а те с цените не се шегуват.Имам служебна сиера 2.3д и знам за какво иде реч-дори и втора ръка части се намират трудно-има адски много варианти на испълнение.А за разхода-комшията каза,че неговата гори 8-9,5-и ти за такъв разход говориш.Пунтото ми е с климтик,газовия инжекцион излезе 1200лв. с регистрацията,гори 7,5-10 л/100км газPunto 176A9000-бялата точка на вселената
Коментар
-
nanio написа:JTD на Браво е само и единствено 105к.с ПО ПРИНЦИП влиза в по-големия данък. Ако е на Мареа то има и 2.4JTD което ако не се лъжа е 130к.с. там вече цифрите са други. Проблема на форда е и че след време няма продаване. По-бързо му пада цената отколкото на Фиат. JTD e ot 99г нагоре т.е по-нов от форда и да бъдем честни е по-красиво.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
nanio написа:Replay коя година са тези Браво-та на който мотора е 110к.с?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
MrElectro написа:Значи търся кола , не само от класа на бравото...Търся кола малко по-нова от моята - 98-99 година с климатик/климатроник,ТД/ТДИ и под 100 к.сLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
тогава си на тд100 а за да си сигурен разпитай ти ако имаш познати ,ако ти нямаш твой познати да имат ше отнесе 100 лв мисля и ще ти я пише 74киловата както тд-е и си рахат.Държавата да го д*ха и тва е...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар