Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги,помощ..Налегна ме една нелека мисъл да сменям Бравото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    Нищо не проверяват - истинската информация е записана на големия талон, а ти отиваш да си плащаш данъка с малкия, където пише други работи.
    в нашето данъчно искат големия талон+копие
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз затова в началото казах да се отиде по подобаващ начин при някоя симпатична служителка, но предполагам, че от автокъщата биха свършили тази работа по-добре, щото са много навътре с регистрациите.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

автокъщата може да ти помогне в КАТ, макар че и там трудно ставано чак пък в данъчното...
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Коментар

По-малко коне,дизел,климатик .... Примамващо е , а и цената ми допада.Вие какво бихте ме посъветвали ... Question Колега,днес ме повика един съсед за помощ-лятото купи на сина си Ескорт 1.8 тд-първото палене за деня било трудно-все едно не са всички цилиндри.От опит предположих,че има проблем с подгревните свещи-замерих ги-2 бяха аут.2х30лв(пак добре че намери-неделя следобяд не само в Радомир,а навсякъде ще е проблем)незнайна марка,уж били за форд.Качих се да я пробвам и веднага установих,че турбото въобще го няма.....Както пише един колега-кола с неограничен ресурс няма,но моето лично мнение е,че по-евтина кола за подръжка от фиат няма.Специално за форд всичко,що годе истинско е от мотопфое,а те с цените не се шегуват.Имам служебна сиера 2.3д и знам за какво иде реч-дори и втора ръка части се намират трудно-има адски много варианти на испълнение.А за разхода-комшията каза,че неговата гори 8-9,5-и ти за такъв разход говориш.Пунтото ми е с климтик,газовия инжекцион излезе 1200лв. с регистрацията,гори 7,5-10 л/100км газ
            Punto 176A9000-бялата точка на вселената

Коментар

nanio написа:
              JTD на Браво е само и единствено 105к.с ПО ПРИНЦИП влиза в по-големия данък. Ако е на Мареа то има и 2.4JTD което ако не се лъжа е 130к.с. там вече цифрите са други. Проблема на форда е и че след време няма продаване. По-бързо му пада цената отколкото на Фиат. JTD e ot 99г нагоре т.е по-нов от форда и да бъдем честни е по-красиво.
              Освен 105 има и 110 коня това са Jtd-тата аз лично бих взел фиатския дизел защото хем е икономичен хем тича много ,ако не го натискаш много извънградско ще ти дава кам 4,5 това при скорост около 90-100,ако караш на климатик и го настъпваш повечко 120-130 ще дигне максимум 6 смятам че за около 5000 ще се сдобиеш с запазено JTD ,От форда определено нямам отзиви но ако не е коман рейл не виждам смисъл да избираш него ,вероятно и на години ще е по стар а на цена долу горе пак там.
              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
              I am in love with my cars

Коментар

MrElectro написа:
                По-спокойно , не съм казал ,че съм форда е купен вече Просто се замислям за дизел до 1,8 под 100 к.с.Просто Ескорта снощи го разглеждах в мобилето и ми хареса и като външен вид и като цена.
                Фиат Пунто 1.7 ТД 60-70 коня ,има до 99
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Значи търся кола , не само от класа на бравото...Търся кола малко по-нова от моята - 98-99 година с климатик/климатроник,ТД/ТДИ и под 100 к.с.

Коментар

Replay коя година са тези Браво-та на който мотора е 110к.с?
                    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
                      Replay коя година са тези Браво-та на който мотора е 110к.с?
                      Принципно тези 110 заместват 105 през 2001 година ,но не съм напълно сигурен дали са вграждани в браво, виждал съм такива на мареа и логиката ме води, че вероятно има и такива браво/брава.
                      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                      I am in love with my cars

Коментар

MrElectro написа:
                        Значи търся кола , не само от класа на бравото...Търся кола малко по-нова от моята - 98-99 година с климатик/климатроник,ТД/ТДИ и под 100 к.с
                        Бате написах ти и в началото...браво/мареа - тд100 повечето са с климатроник абс и секви екстри...Мареа- хлх дето сичко да и е на мястото ще си очарован.Ако си намериш позната в данъчното или кат да ти я пишат 100коня не 105 фиатката си на 30 и няколко лева данък.Наща баща ми казва към 7 средно му дава дизела намираш си я по евтино и си най-щасливия
                        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Добре , съгласен съм ,че мареата е добър избор.Поне ще съм запознат с всичко по нея , щото бравчо е същия.Ама ако не стане номера в данъчното кво праим тогава

Коментар

тогава си на тд100 а за да си сигурен разпитай ти ако имаш познати ,ако ти нямаш твой познати да имат ше отнесе 100 лв мисля и ще ти я пише 74киловата както тд-е и си рахат.Държавата да го д*ха и тва е...
                            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Точно тва е ... Нямам връзки Затова се търси нещо под 100 кс

Коментар

не гледай конете, таблицата се изчислява по киловати. 74 киловата е евтиния данък, а 75 - скъпия. 74 киловата са 100.6 к.с. , закръглено - 101. значи със 100 к.с. играеш. То и 1.6 мотора го пишат 100 но е 103 к.с., затова си запомни 74 киловата или по-малко.

Коментар

Working...
                                X