Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги,помощ..Налегна ме една нелека мисъл да сменям Бравото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако питаш мен, направи замяна за дизелово Браво и ще имаш компромисен вариант.За Форд не искам да коментирам - баща ми смени 2 дизелови и много ги хвали ама на него му седят в гараж, където е котела на парното и под 15 градуса там никога не пада. Чакам го някой ден да се наложи колата му да преспи навън зимата и да го видя - по моя преценка Фиестата му в момента е с поне 1 заминала свещ - майтапа ще е пълен.Иначе щом женами след като кара Фиестата ( която е много хубава - с бял плюш, фул екстри, 2 айрбега и т.н.) - каза ’Аааа, моля ви се - искам си Пунтото.....’От това повече какво да ти кажа!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

msotiroff написа:
      PASSARELLA написа:
      Едно HDI...
      Спор няма, но колегата май търси нещо за 3-4 хил.лв., ти му предлагаш за 8000.
      Ето това ми е убягнало! Макар, че ако реша да сменям колата бих направил следното: Продавам сегашната, слагм парите при тези които съм събрал и започвам да търся нещо за 2-3000 отгоре на това, което имам. Теглиш една каса и си ти. Защото не виждам смисъл да сменя Мареа пак с Мареа, но с друг двигател.И все пак си мисля, че Браво/Брава/Мареа се представят добре като разход. На извънградско ми дава под 7...Какво повече да искам!? Е градско си ми удра 12-13 та дрънка, ама...А като поскъпне още малко Рейсинга - слагам газ и решавам проблема!

Коментар

Мислех относно газовата и аз , обаче 1200 лв. е инжекциона , а обикновена не искам да слагам за да не стават гафове.Бих ги дал , обаче бравото ми няма клима , а искам да има ... Затова търся нещо по-ново ,с клима, с по-малък данък и разход.Иначе за вървежа няма какво да си говорим , ако държавата ни не беше такава ,че от данъци едва да дишаш ,никога нямаше да го сменя.Като самолетче е , ама ...За жалост не сме в Америка

Коментар

Така като Бивш собственик на Форд ще ти кажа прилична кола е ама е Пустиняк карах Ескорт 97-ма 1.8 ТД 70 коня с клима значи вървеше прилично и харчеше към 7 градско махнах защото беше комби а и защото се Появи Фичо като цяло са добри но невозят много комфортно често им се рабиват тампоните на стабилизиращата щанга това е характерно и за мондеото има и едни маркучета който понякой път се прецакват и ти затягат колелетата :D при мен това стана деня преди бала ми и аз го мъчих този форд до краен предел и да ви кажа мн здраво тва като спрях таза се беше запалил в средата и горше джантата беше като Тиган Тефал с Тремо Спот и в крайна сметка само смених маркучетата.Бих те посъветвал да си Вземеш Мондео ако си се насочил към Форд по едно време карах и Мондео 2 за малко но не ми хареса повече от Фичо и затова го продадох.Личното ми мнение е да не си махаш Фичовеца заради някой ФОрд
          Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
          Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

1.2 16V
            Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Интерцептор ... и затова се замислих вече ... :P Ама немога да реша нищо още Загледах и Деу Ланос ... 1.4 `98 `99 с клима ... сносни ми се струват ,а и деутата са здрави доколкото знам.

Коментар

Махни ти тия неща...Деу... къде се е чуло и видяло дръпнат коли да прави!? Все си мисля, че нещата отиват към легендата Корса, ама де да видим Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Дръпнатите знаят как да правят коли ... А и не само коли ...А това за "Корса"-та

Коментар

Колеги, дайте по-сериозно :D Как може изобщо да се обсъжда като алтернатива на Фиат, Форд и Опел? Ами добавете и Голф и списъкът с трите най-грозни автомобила ще е попълнен. А, забравихме и Москвич да му предложим в този ред на мисли... Сега наистина сериозно - ако ще сменяш бравото, вземи си кола с четири врати, не гледай толкова разхода и данъците, защото ако това ти е определящо, то наистина кола не ти трябва, както каза един колега по-нагоре. Защото все си мисля, че колата трябва да ти доставя повече удоволствие, отколкото да ти представлява бреме. А и в една друга тема четох наскоро - вземи си 1,6 16В, но я регистрирай като 90 конски сили при някоя симпатична служителка от данъчното и си свиркай. Успех!
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Дали ще мине номера това със симптаичната служителка в данъчното?Не ги ли проверяват някъде в интернет и те?Ако познаваш такава служителка във В.Търново обаждай се ще черпя ако бъдещото Браво е 103 к.с и помогнеш да го регистрираме като 90 к.с
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Абе тука са все едни щангистки, но точно затова предполагам, че за равновесие на други места ще има и нещо симпатично :D Мисля обаче, че тази работа могат да ти я свършат и от автокъщата, която ти продава колата, защото някои се занимават и с регистрации в КАТ, данъчното, застрахователите и са като дупе и гащи с тях.

Коментар

абсолютноако е 1,6 търсете познати в КАТ, преди да регистрирате колатаима начин да се пише 90 коняможе и за другите мотори да става, но при 1,6 е много по-лесно...заради варианта от 90 к.с.
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Защо го лъжете човека!?Те проверяват по абсолютно същия начин информацията на колата, по който и ние - по VIN-а.Всеки производител е предоставил информация за това. А аз убедено твърдя, че Корса и Фиеста са едни от добрите заместници на ФИАТ Браво!

Коментар

PASSARELLA написа:
                              Защо го лъжете човека!?Те проверяват по абсолютно същия начин информацията на колата, по който и ние - по VIN-а.Всеки производител е предоставил информация за това.
                              да ти покажа големия талон на едва Брава?
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Нищо не проверяват - истинската информация е записана на големия талон, а ти отиваш да си плащаш данъка с малкия, където пише други работи.

Коментар

Working...
                                X