Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За обръщане на десен волан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За обръщане на десен волан

Колеги искам да попитам някои знае ли за някоя фирма за объщане на десни волани ако може да каже някой къде и колко горе-долу излиза едно обръщане на десен волан е то е ясно че за различните коли е различна и цената някои сайт ако може.Благодаря предварително.
    BMW E39 2.5I
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Колега, ако си решил да си купуваш кола с десен волан на половин цена по-добре не го прави - няма сметка! После ще дадеш още токлова пари за обръщане на волана, подмяна на табло и др., а и колко добре ще го направят не се знае
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ако колата е и с екстри става още по-трудно и скъпо.
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Мога да ти кажа колко точно струва за Пасат 4-ворка TDI 98г - 1800лв. За Ауди А6 1.9TDI - 1900лв. Някаква фирма в Пловдив го прави. Но имай в предвид, че не само дирекцията е обърната, ами и всичко по мотора е наопаки сложено. Това си струва само за скъпа кола - мое мнение.
        Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

колата е ауди а4, 2000 г. някой, ако знае адрес или нещо друго за връзка с тази фирма в полвдив.
          BMW E39 2.5I

Коментар

разрови се в Алфа форума в моите мнения......там съм питал и са ми отговорили доста хора със полезна информация както и с линкове към Офроуд форума където доста хора са се борили с този проблеми...и са успявали разбира се, остава да потърсиш, разгледаш, и решиш .....аз лично си мисля че си струва, но само ако ти си го обръщаш и ползваш помощ жокери от приятели, както и трябва да си намериш една кола с нормална дирекция из моргите, която да ползваш за донор и от която да гледаш, иначе не си струва, а фирмите които обръщат, вземат твърде много и наистина няма да си струва.Успех и пиши какво си решил
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

обърнахме едно пежо 406 на един приятел нямаш си на идея какъв ..... е само частите му втора употреба (табло,хидр.рейка, радиаторче за парното, и др.) излязоха над 1400лв. като труда е от нас ама втори път не се хващам

Коментар

ico83 написа:
                колата е ауди а4 2000 г някои ако знае адрес или нещо друго за връзка с тази фирма в полвдив
                На теб пък какво ти стана пак.Има едно такова в Карлово то ли се продава?
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Въпрос на свикване. За няколко дни се свиква с кола с десен волан и след това карането не е проблем. Лично аз съм се качвал в кола с десен волан и съм я карал от раз, без да почувствам никаква разлика.
                  Fiat Ritmo 105TC
                  1600cc 105к.с.

Коментар

johnfound написа:
                    Въпрос на свикване. За няколко дни се свиква с кола с десен волан и след това карането не е проблем. Лично аз съм се качвал в кола с десен волан и съм я карал от раз, без да почувствам никаква разлика.
                    За свикване се свиква, но никак не е удобно за каране. Вижте и тая статия.http://standartnews.com/bg/article.p...article=211659
                    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

ВЗЕТО НАЗАЕМ ОТ "АЛФА-ФОРУМ"

Коментар

ico83, ако ще си купуваш кола с десен волан - карай си я с него. Както казват колегите свиква се... ще изпреварваш от дясно и готово Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Аз съм карал служебни Дифендър и Мицубиши Шогун с десен волан - голямо приключение е, въпреки че ги съм ги карал в "лявата лента"...
                        M-Benz E 250 TD 150hp
                        M-Benz 200d 75 hp
                        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

TIP написа:
                          johnfound написа:
                          За свикване се свиква, но никак не е удобно за каране. Вижте и тая стаия.http://standartnews.com/bg/article.p...article=211659
                          Същият проблем имат в Русия - там внасят маса коли от Япония, особенно в далечният изток има градове, където повечето коли са с десен волан. Там също имаха идея да ги забраняват (главно по внушение на търговците които внасят европейски автомобили).Истината е, че изпреварването се затруднява, но пък човек свиква да кара по-внимателно. Освен това има специални огледала за гледане напред, които решават проблема, поне частично.Аз лично не смятам, че колите с десен волан са по-опасни. Всичко е въпрос на каране и съоразяване с видимостта и пътната обстановка.
                          Fiat Ritmo 105TC
                          1600cc 105к.с.

Коментар

Tornado написа:
                            ico83 написа:
                            колата е ауди а4 2000 г някои ако знае адрес или нещо друго за връзка с тази фирма в полвдив
                            На теб пък какво ти стана пак.Има едно такова в Карлово то ли се продава?
                            не не е това от Карлово, имам нещо друго в предвид. А ти кога ще се пребираш, айде и да организираме някоя стрещичка като си дойдеш.
                            BMW E39 2.5I

Коментар

Ето тема от оф-роуд форума за обръщането на волана.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12679 Успех с начинанието.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                              X