Като говорим за джипове и лъскави коли забелязали ли сте колко често "аварират". Нещо много се "развалят". И във София и във Варна по центъра по средата на улицата някой идиот "аварирал". Полицая обаче не му обръща внимание защото той е с джип или с четири "четворки" в номера. Само обаче да мерне някоя ладичка или по-невзрачна количка веднага ще и вдигне мерника. А пък съм бил и свидетел на наглото отношение на някои от шофьорите на тези скъпи коли към органите на реда.Мен това най много ме ядосва. Всеки да си кара каквото му е кеф, но все пак да не си мисли че той е единствен на пътя. Да не говорим за двойните стандарти кого спират и кого не.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За българския манталитет или за идиотите с джипове
Collapse
X
-
Идеята на Здравко според мен беше друга... Той визира т.нар пишман гъзари.Естествено като имаш възможност ще си позволиш каквото ти харесва... Само че момента с поддръжката...Както ние повечето собственици на возила от миналия век си имаме и зимни и летни гуми, те защо си нямат...Щото са по 2 бондака... Нещо като "..от студ умри, гъзар бъди..."
Коментар
-
westdogg написа:И аз искам да съм компексар с G 55 или GL, пук вие не се коплексирайте и си карайте колите за 5000лв. Кой според вас е по голям компексар , тоя който с лека ръка си купува кола за 100000лв или тоя койте се чуди как са задели някой спестен лев за някоя хем новичка , хем икономична и хем евтина кола.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
westdogg написа:И аз искам да съм компексар с G 55 или GL, пук вие не се коплексирайте и си карайте колите за 5000лв. Кой според вас е по голям компексар , тоя който с лека ръка си купува кола за 100000лв или тоя койте се чуди как са задели някой спестен лев за някоя хем новичка , хем икономична и хем евтина кола.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:westdogg написа:И аз искам да съм компексар с G 55 или GL, пук вие не се коплексирайте и си карайте колите за 5000лв. Кой според вас е по голям компексар , тоя който с лека ръка си купува кола за 100000лв или тоя койте се чуди как са задели някой спестен лев за някоя хем новичка , хем икономична и хем евтина кола.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Малко да повдигна темата.Днес откриваха един Мол тука във Варна и всички парко места наоколо бяха заети(смятайте що народ имаше).Едно момиченце с Кайен доста се залута из паркингите, като при всяко тръгване прадаваше доста газчица.Явно жената не е свикнала да не става по нейната.При едно от рязките тръгвания връхлетя върху едно Рено и му изкърти страничното огледало.Махнах и аз и и викам "ко прайш бе?", оная само се обърна, погледна, махна с ръка и отпраши.Бах аз таз тъпата патка.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Да се похваля и аз вчера както си карам нормално в крайна лява лента с 60 и вече виждам светофара виждам джип в крайчеца на огледалото едва едва една малка точка премигам виждам си живота на лента ИДИОТА беше на 2 метра от мене караше с 120 това градско едва успя да мине покрай мене даже колата ми се разтресе от въздушната му струя още малко щесе да се поднесе и си викам край въпросния идиот беше с мерцедес Ml 65 Amg голяяяяям джип много върви щеше да мине върху моето малко пунто, като камъчка в момента, в който ме заобиколи отдясно с скороста на светлината се забучи пред мен а от мен последваха едни яки спирачки, защото си беше и мокро нямаше да ме потресе толкова това, но бях на 20 метра от светофара а той светеше Ярко червено и какви щяха да са последствията ако не беше направил тая маневра аз с още двама човека щяхме най вероятно да сме разпилени пред нас имаше 3-4 спрели коли и около 10 тина пешеходци, който пресичаха и дори не подозираха. Е добре разбирам "ГЪЗАР" си караш голям скъп джип номера ти е "65 Amg" спираш за отрицателно време набираш за същото, но защо в града аман от селяци баровци. Няма да коментирам, че след това сече пътя на идващите коли защото беше червено и завиваше. Вече ще излезе нова приказка, като онази имаш малка пишка караш порше, ферари и тн. Имаш малко мозък караш голям джип!Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар