Аз пък обичам големи коли... това прави ли ме комплексар или "велик шофьор". Има много комплексирани мъже, които си удължават патлаците като си купуват големи и лъскави подобия на джипове и се държат агресивно на пътя с цел да привлекат вниманието на останалите около себе си, но... дайте пък сега никой да не си вземе джип, сакън да не го помислят за комплексар. Има и множество такива със спортни коли. Ако имах възможност и аз щях да си взема джип, ама ДЖИП и не с цел да бия на очи или да впечатлявам мацките, или пък да изкачвам софийските бордюри в задръстванията, а защото ми писна да ходя за риба с Фиестата а и майка ми вече изцяло я приватизира...То е ясно, че за риболовните ми потребности ще се задоволя най - много с Лада Нива, но другия истински джип, който бих карал, но в по - високия клас е този:...другият начин е да си построите мост...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За българския манталитет или за идиотите с джипове
Collapse
X
-
Тя комплексарщината е по-комплексно явление Днес на светофара зад мен се лепна полицейска Астра. Тръгван и залепих на 50. Той пък ми се залепи за багажника. Издържа към 300 метра и взе да ми свирка. Защо? Защото спазвам закона?!?!?!Ей това са комплексари. Много се изкефих и максимално удължих изнасянето си в дясно.Кога тези, които трябва да съблюдават за спазването на закона, ще започнат сами да го спазват?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Едно нещо никога нЕма да проумея ........... ......., моЕ ли да караш кола или джип, нЕма значение какво е .......за 150 - 200 хил. лв. и да нЕмаш 2000 лв. за зимни гуми .....?!?!?! Някой ако може, колеги да ми го разясни като на дебил, че аз нещо не вдевамAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Re: За българския манталитет или за идиотите с джипове
blagun написа:zgabrovski написа:...... или Шевролет Каптива (дето според мен това не е джип а ми е някакво бегло подобие за задоволяване на потребностите на грдския гъзар)....Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
.......... и понеже, колеги аз много често пътувам по пътя Варна - София и обратно , ги съблюдавам тези малУмници с джиповете и скъпите коли .....като видят права отсечка , газ до ламарините и като настигнат някой ТИР карат след него половин час - явно преценяват ситуацията да го прескочат ли е по - лесно или да го заобиколят ......Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Абе не знам кво ви става. Дайте всички да карат коли за по 5000 лв. тогава. Имат пари хората и си купуват джипове, просто те са най-практични. А и аз не видял някой с джип за 100 000 лв. да има 5 лв. в джоба. Не си мислете че са дали последната си стотинка.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Lane Staley написа:Тя комплексарщината е по-комплексно явление Днес на светофара зад мен се лепна полицейска Астра. Тръгван и залепих на 50. Той пък ми се залепи за багажника. Издържа към 300 метра и взе да ми свирка. Защо? Защото спазвам закона?!?!?!Ей това са комплексари. Много се изкефих и максимално удължих изнасянето си в дясно.Кога тези, които трябва да съблюдават за спазването на закона, ще започнат сами да го спазват?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Lane Staley написа:Тя комплексарщината е по-комплексно явление Днес на светофара зад мен се лепна полицейска Астра. Тръгван и залепих на 50. Той пък ми се залепи за багажника. Издържа към 300 метра и взе да ми свирка. Защо? Защото спазвам закона?!?!?!Ей това са комплексари. Много се изкефих и максимално удължих изнасянето си в дясно.Кога тези, които трябва да съблюдават за спазването на закона, ще започнат сами да го спазват?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
охх, именно поради тази причина, си мислех дали има много смисъл, да ви споделя, че скоро няма да съм собственик на Фиат Пунто, а на Опел Фронтера 2,2 дизел 2000 г. така се случи че изпадна тази кола, внесена пред мен от Швейцария със сервизна книжка, в уникално състояние :D моля без излишни коментари за джипове и тн.това съм решил, това съм направил просто още дъъълго време ще си имаме и дупките, и свинщината...не ми се кара вече малка кола....Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
[quote="Lane Staley"Ако помислиш малко, ще се сетиш, че щом не съм ръчкал след светофара, вероятно съм карал успоредно с колите от дясното платно. А ти какво мислиш, че всички по сливница трябва да ти направят шпалир? На теб и на другите които бързат?Ако ли не, веднага ставаме комплексари?Хайде кат си пич, отиди и го направи в Австрия, Германия? Няма да ти стиска, нали? Не ти ли е ясно, че правилата са за да се спазват? Затова има катастрофи - решат, че щом с 50 лв законите в държавата не важат за тях, то и законите на физиката няма да важат. Ама...[/quote]Както и да е аз и дали ше 100 или с 20 винаги карам така че да не преча на другите коли.А отностно мнението на колегата по горе че тия с джиповете нямали пари за гуми аз не съм с съгласен. Мн джипове видях в СФ със зимни гуми. И дори и да има такива с летни , едва ли причината е че нямат пари. Темата за зимните гуми при положение че няма сняг мн я коментирахме в една темаFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
1115 написа:Този ми е любимия джип и ако събера някой излишен лев, ще си купя един.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Като стана въпрос за Jeep, скоро гледах по Дискавъри за някаква невероятна офроуд машина на Jeep. 37-цолови гуми, ДВА 8-цилиндрови двигателя, над 500 к.с. и забележете - може да се завърти около оста си на място Изключително маневрено - може да завива както с предните, така и със задните гуми... а може и с предни и задни...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар