Четох за прогнози: 4юли-150$/барел!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да бъдем брутални с цената на горивото.
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Единствената алтернатива е да се минава на газ,няма друг начин ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Е добре де, майка му да ..... днес по радио 1 казаха, че спаднала цената на барел гориво, щото арабелките щели да повишават добива си. Това си бяси спекулацията в световен мащаб със уж свършващите количества от петрол. Ама и да падне цената на барела Лук ойл едва ли ще бързат да намалят цените, а после ако пак се вдигне до броени часове на бензиностанциите са с нови цени. Аз гласувах за 3 лева. След това ... не знам ама май ще слагам газ.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ами за дизела айде дигнаха го да могат да печелят щоту си накупиха масово дизели ама не мога разбера що вдигат и бензина,то до 5-6 години газта ще стане 2 лева тогава не ми се мислиAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колкото и да стане бензина, предпочитам да ходя до работа с колата, от колкото с автобуса примерно. 1-во, че освобождавам едно място в центъра и 2-ро като пари ми излиза същото. Алтернативата е да ходя пеш или с колело, но как се върви/кара 6 - 7 км. в тея жеги? Ами зимата?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Трябва да си самоубиец,зада караш велосипед в наще градове!Та то детски колички се пренебрегват по кръстовищата,та байкърите ли!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
bubachko
Аз отдавна съм на газ, и гласувах за 2,5лв, ама за газта. До тогава мисля, че ще мога да избутам, нали ще почне скоро и жената да работи (поне така мисли)... след това съм и **** мамата на колата... То и без това отдавна започнах да я карам само на свят ден само по викендите за разходка около града или когато ме мързи да бия 1-2 км до най-близкия парк или курорт да разходим вечер хлапето... Мисля до месец дас ъм закупил колело. А който питаше как се кара 7-8км - вярвай ми, много бързо минават, колкото и градуса да е, стига да не се задържаш на слънце. За зимата няма как, транспорта ни зове, но само ако вали, инак пак с колело. Тука по Варна не видях някакви студове и пречки за това особени. Просто работата ми отива не на семейна кола, а на семейна рикша . Или рикша оборудвана с някой мотопеден 50 кубиков двигател, който да харчи 2-3/100 градско и да дига 40км/ч, колкото да не въртиш педали.....
Коментар
-
До там където работя са 9.2 км, а за да ги измина, използвам около 750 мл. гориво, което в пари прави около 1.84 лева. Не знам колко е билета за градския транспорт, защото никога не съм си купувал, но ако е 80 стотинки - трябва да платя 3.20 за да отида и да се върна от работа. Това е разлика от грубо 1.30 лева. За 1 година само от това ми излиза по-евтино с над 280 лева. Като си платя задължителните неща - данък гражданска технически, пак съм почти 100-на лева напред от цялата работа. И едно масло и филтри като сменя - ми остават 20 лева да почерпяА каква е цената на това да пътувам самостоятелно и да стигам сутрин за 15 минути, вечер за 10-на минути до вкъщи, без да чакам по спирките, особено в лошо време, и да се тъпча в градския транспорт, в които или се изпичаш, или измръзваш, и с разни мангали дето те обират без да разбереш поне половин час още, редовно има и някой пияница дето се е напикал и смърди навсякъде.... Докато с кола ми струва значително по-малко да ходя на работа, ще си сипвам гориво и ще карам. 3, 5, 8, 20 лв за литър.... То и на пушачите им вдигат цигарите, ама спират ли да пушат? Който пуши - пак пуши. Лишава се от друго, но пуши. И с колите - който кара - кара, ако ще и 30 лева да е горивото. И аз все се надявам колкото повече се вдига цената, задръстването да намалее, ама намаляват само местата за паркиране.
Коментар
-
ogi28b написа:До там където работя са 9.2 км, а за да ги измина, използвам около 750 мл. гориво, което в пари прави около 1.84 лева. Не знам колко е билета за градския транспорт, защото никога не съм си купувал, но ако е 80 стотинки - трябва да платя 3.20 за да отида и да се върна от работа. Това е разлика от грубо 1.30 лева. За 1 година само от това ми излиза по-евтино с над 280 лева. Като си платя задължителните неща - данък гражданска технически, пак съм почти 100-на лева напред от цялата работа. И едно масло и филтри като сменя - ми остават 20 лева да почерпя..........Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
bubachko
Sandeto написа:ogi28b написа:До там където работя са 9.2 км, а за да ги измина, използвам около 750 мл. гориво, което в пари прави около 1.84 лева. Не знам колко е билета за градския транспорт, защото никога не съм си купувал, но ако е 80 стотинки - трябва да платя 3.20 за да отида и да се върна от работа. Това е разлика от грубо 1.30 лева. За 1 година само от това ми излиза по-евтино с над 280 лева. Като си платя задължителните неща - данък гражданска технически, пак съм почти 100-на лева напред от цялата работа. И едно масло и филтри като сменя - ми остават 20 лева да почерпя..........
Коментар
-
bubachko написа:Абе да ви кажа, и двамата не сте прави, защото никох не отчете фактора "задръстване". В София колата ми харчеше средно по 15-16/100 градско газ, при..........Бе май много се отплеснах, ама идеята ми беше, направи си реална засечка колко ти отива за работа и обратно и дали наистина ти е по-сгодно с кола или транспорт.............. или да ма’аш гащи като римски пехотинец, ако ........Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:bubachko написа:Абе да ви кажа, и двамата не сте прави, защото никох не отчете фактора "задръстване". В София колата ми харчеше средно по 15-16/100 градско газ, при..........Бе май много се отплеснах, ама идеята ми беше, направи си реална засечка колко ти отива за работа и обратно и дали наистина ти е по-сгодно с кола или транспорт.............. или да ма’аш гащи като римски пехотинец, ако ........Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар