Колеги, много ми е интересно, как всички ругаят срещу цената на горивото, как било нечовешки скъпо, като същевременно направо по улицата е ад?Та във връзка с това, искам да ви попитам за мнението ви, до колко относителна цена на горивото (бензин, дизел...все тая), ще зареждате - ще си карате автомобила.Според вашата преценка, къде би бил прага като цена, че 100% да се откажете от автомобила си и да се използва алтернативен начин начин на придвижване?Пък да видим до къде можем да изтърпим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да бъдем брутални с цената на горивото.
Collapse
X
-
И сега ми е скъпо, въпреки че аз не карам всеки ден, но дъщерята ходи на работа с нея, вече незнам. А бе тя целта е ясна трябва да се освободи място за богатите по улиците, добре че не вървят пеш, за нас и по тротоярите нямаше да има място, но пък те се качват и с колите по тях и от там ни изритват, май че най готино е да хващаме гората с пушка в ръка и тоава мамка му и на гориво и на политици и т.н.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
http://www.aaroadwatch.ie/eupetrolprices/default.asp Оказва се ,че единствено в България дизела е по скъп от бензина.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Rayo написа:цените в България и сега са колкото в Европа, с някой и друг цент разлика. Аз съм в момента в Люксембург и нафтата е 1.04 евро. В Белгия нафтата е 1.23 май.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
TIP написа:http://www.aaroadwatch.ie/eupetrolprices/default.asp Оказва се ,че единствено в България дизела е по скъп от бензина."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар