Цената се влияе и от търсенето. Затова есенно време се свиват рамене и се казва ееее, ами сега всички училища и болници зареждат за отопление и има голямо търсене, затова е висока цената на дизела. Чувал съм това оправдание и август, понеже всички пътували по почивки и пак имало голямо търсене. Такова е и обяснението за изравняването на цената на дизела и бензина, едно време нямало много дизелови автомобили, а сега на, хората накупиха дизели и има по-високо потребление.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да бъдем брутални с цената на горивото.
Collapse
X
-
ele написа:Щом споменавате 3,5 - 4, значи има мегдан накъде да се вдига цената.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
2.64 самного да се замислим как можем да гоним ЕС по цени на горивата като 80% от хората в БГ не вземат заплати дори ина половина от тези на европейците да не говорим че примерно в една германия много от хранителните стоки са по евтини от колкото тук имам процедурно предложение да се обединим като миналата година всички от всички форуми организации и съпричасни хора и да блокираме цялата тупа дуржава думата е само една ПРОТЕСТSTILO JTD
Коментар
-
todorw написа:2.64 самного да се замислим как можем да гоним ЕС по цени на горивата като 80% от хората в БГ не вземат заплати дори ина половина от тези на европейците да не говорим че примерно в една германия много от хранителните стоки са по евтини от колкото тук имам процедурно предложение да се обединим като миналата година всички от всички форуми организации и съпричасни хора и да блокираме цялата тупа дуржава думата е само една ПРОТЕСТВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ls1 написа:Промяна на цената на горивото чрез протест могат да постигнат единствено таксиджиите ако решат. Само че както ги знам те ще издействат намаление само за тях си. :DMarea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Ми то тук всичко се прави на "парче" и всеки дърпа чергата към себе си, какво ги е еня бакшишите за теб, за мен и който и да било. Ако си издействат по ниска ставка на горивото или нещо подобно а на теб цената на горивото ти е висока и следователно не си караш колата, вероятността да ползваш услугите им се повишава .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар