gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кафе?
Collapse
X
-
Има ефект. Колкото повече стои, толкова по-силно става.Аз го правя на няколко дози. Като се напълни филтъра оставам кафето да постои, източвам го и пускам машината докато пак се напълни. Това без да сменям кафето във филтъра разбира се.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Колега, не се мъчи да копираш Лаваца-та. Няма сми.По-добре влез в магазин за кафе и се опитай сам да си направиш смес. След 2-3 опита ще намериш "твоята" смес.Правилото което аз сапзвам е следното: ако искам силно кафе - по-голяма част е "робуста". ако искам по-слабо, но ароматно, слагам повече "арабика". Правя смеси с до 4 вида. За мен съотношението е така - около 2/3 робуста и 1/3 арабика. Просто обичам по-силно кафе.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Сега аз да разкажа за кафето, което знам от съседа ми, служител в известна фирма за производство на кафе. Та какво се прави от хитроумния българин. Взема се соя и смила финно. След това се добава вода и получената смес се формова (пресова) под формата на кафеени зърна. След това се изпича до почерняване (или до кафяво според възгледите на "технолога") в пещ или голяма тенджера с газова бутилка. Полученият продукт се "вгорчава" с хинин. Колкото по-изгоряла е соята, толкова по-плътен е вкуса на кафето. Успех на всички, които решат да пробват технологията - определено е здравословна! Ако трябва да се оскъпи продукта, може да добавите есенция с подходящия аромат!Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Сега аз да разкажа за кафето, което знам от съседа ми, служител в известна фирма за производство на кафе. Та какво се прави от хитроумния българин. Взема се соя и смила финно. След това се добава вода и получената смес се формова (пресова) под формата на кафеени зърна. След това се изпича до почерняване (или до кафяво според възгледите на "технолога") в пещ или голяма тенджера с газова бутилка. Полученият продукт се "вгорчава" с хинин. Колкото по-изгоряла е соята, толкова по-плътен е вкуса на кафето. Успех на всички, които решат да пробват технологията - определено е здравословна! Ако трябва да се оскъпи продукта, може да добавите есенция с подходящия аромат!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар