Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Картофките на Мак Доналдс
Collapse
X
-
deadairplane
-
Re: Картофките на Мк Доналдс
GTipo написа:Нали знаете тея хубави картофки на макдоналдс?Хората, които са работили там ми разправяха никога да не си ги взимам, и все пак все ми се ще да си хапна.Казват че има захар и какво ли не...е май в какво-ли-не-то е разковничето :D http://www.hemuz.org/NEWS/McDonalds-Plastic-Fries"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Dzver написа:Точно пък картофите винаги са ми били безвкусни там, сандвичите как да е- ако умирам от глад се е случвало да си взема 2-3(то иначе няма как да се наядеш). Единственото нещо, за което спирам понякога в МакДоналдс е шейка. Мисля че не познавам човек, който да не обича въпросните картофки, честно- не знам какво им харесвате.
Коментар
-
Незнам за вас,но аз не ям повече от 1 или 2 пъти годишно там и то когато съм на път и съм супер много пригладняла.На мен ми прилушава от такива храни...ако ям след това поне 2 дена имам зверски киселини ....... а за изкуствените храни мога да ви говоря доста , все пак съм живяла 5 години извън БГ и там всички храни са такива и аз сега си нося последствията от точно тези храни
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар