Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Картофките на Мак Доналдс

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Re: Картофките на Мк Доналдс

GTipo написа:
      Нали знаете тея хубави картофки на макдоналдс?Хората, които са работили там ми разправяха никога да не си ги взимам, и все пак все ми се ще да си хапна.Казват че има захар и какво ли не...е май в какво-ли-не-то е разковничето :D http://www.hemuz.org/NEWS/McDonalds-Plastic-Fries
      гледам, че доста лековерно приемате нещата, но това което се вижда от филмчето има малко по различно обяснение, от това което се опитват да ни внушат
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Dzver написа:
        Точно пък картофите винаги са ми били безвкусни там, сандвичите как да е- ако умирам от глад се е случвало да си взема 2-3(то иначе няма как да се наядеш). Единственото нещо, за което спирам понякога в МакДоналдс е шейка. Мисля че не познавам човек, който да не обича въпросните картофки, честно- не знам какво им харесвате.
        :D

Коментар

Еми те нещата зависят и от хигиената - ако сложим един дюнер от "манджа стрийт" например, умело приготвен от бай-мангал, който преди това си е барал оная работа, а после с ухота разтрива пилешките мръвки с голи ръце, сигурно ще "втаса" в буркана за 1 ден

Коментар

Незнам за вас,но аз не ям повече от 1 или 2 пъти годишно там и то когато съм на път и съм супер много пригладняла.На мен ми прилушава от такива храни...ако ям след това поне 2 дена имам зверски киселини ....... а за изкуствените храни мога да ви говоря доста , все пак съм живяла 5 години извън БГ и там всички храни са такива и аз сега си нося последствията от точно тези храни
            НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Working...
            X