Нали знаете тея хубави картофки на макдоналдс?Хората, които са работили там ми разправяха никога да не си ги взимам, и все пак все ми се ще да си хапна.Казват че има захар и какво ли не...е май в какво-ли-не-то е разковничето :D http://www.hemuz.org/NEWS/McDonalds-Plastic-Fries
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Картофките на Мак Доналдс
Collapse
X
-
Абе имам два портокала в хладилник са верно ама 4 месеца направиха май. Ей, не са мръднали. Обаче големия купон е с киселото мляко. Едно време си спомням два три дни и айде - надува капачката, без значение в хладилник или не. Сега по 2-3 месеца след срока на годност - все едно нищо им няма. За саламите изобщо не ми се почва темата.
Коментар
-
deadairplane
-
Мани ти картофките... ти ако знаеш каймата за бургер-кюфтета от какво е... Заради всичките там птичи грипове (макчикън), луди карви (бигмак-ове) а и поради финансова изгода.... Макдоналдс имат ферми в Канада... ама ферми познай за какво?! Червеи!!! отглеждат си те червеи (99% белтъчина), и айде в мелачката, бухат соя, емулгатори, консерванти, ароматизатори (кеф ти макчикън, кеф ти бигмак) става пИрфектната кайма.... и айде на корабчето и от там по цял свят към МъцъДонълдс...Но пък като се замисли човек... то туй ни’ъ чак толкуз зле ... поне знаеш, че няма да те хване друга луда крава (освен жена ти или тъщата ) или някой птичи грип да те отнесе като куцо пиле домат...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
ls1 написа:Абе имам два портокала в хладилник са верно ама 4 месеца направиха май. Ей, не са мръднали. Обаче големия купон е с киселото мляко. Едно време си спомням два три дни и айде - надува капачката, без значение в хладилник или не. Сега по 2-3 месеца след срока на годност - все едно нищо им няма. За саламите изобщо не ми се почва темата.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Ха - киселото мляко ) Последният път взех от МЕТРО едно кашонче. Изкара си месец и половина и даже не му се промени вкуса. Като малък си спомням че се разваляше на втория-третия денFiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
maiska
Е това за червейте беше много гнусно................ Дори и да не е истина (а няма как да съм сигурна) мнооооого ще се замисля следващия път преди отново да вляза в МакДоналдс !!!!
Коментар
-
И на мен ще ми трябва доооста време докато се върна пак в макдоналдс ... много обичам храните там (особено като си поръчам голямо двоен чийзбургер меню с допълнително още един чийзбургер) и си правя кефа в буквалния смисъл от яденето ... я кажи това за червеите бъзикаше ли се или ? Вярно че е безопасно, но е прекалено гнусно, а аз съм си гнуслив по природа
Коментар
-
kiler_4o написа:... я кажи това за червеите бъзикаше ли се или ? ....Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Точно пък картофите винаги са ми били безвкусни там, сандвичите как да е- ако умирам от глад се е случвало да си взема 2-3(то иначе няма как да се наядеш). Единственото нещо, за което спирам понякога в МакДоналдс е шейка. Мисля че не познавам човек, който да не обича въпросните картофки, честно- не знам какво им харесвате.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
На мен пък ми е чудно - откъде тоя негативизъм към МакДоналдс, КФС и др.Картофките били такива-онакива, кюфтетата от червеи и не знам си още каквидруги глупости. Картофите са си най-обикновени бланширани замразени, такива каквито се използват сигурно на 100 други места, ама никой не роптае срещу тях.Това за червеите не виждам смисъл изобщо да се дискутира, Сандето ви пуска по пързалката.http://en.wikipedia.org/wiki/McDonald’s_urban_legends(ей ги всички "градски легенди")Да не говорим за ХЕИ.И друго - някой да погледне тук и да каже може ли Канада да произведе толкова месо:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...s_franchisesА иначе ето защо толкова се плюе по МакДоналдс:"There are many urban legends about McDonald’s, the global United States-based fast food chain. McDonald’s has a very high profile in much of the world, and, especially within the anti-globalization movement, is sometimes held as a symbol of the negative impacts of globalization."Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Значи, че МакДоналдс те тъпчат със странна храна - нека така да я наречем - е повече от ясно.Аз съм си правил друг експеримент - докато ям, подушвам храната. Ами тя има еднакъв аромат. То дори не е и аромат. Помиришете кюфтето във хамбургера - мирише ли на кюфте? НЕ! А картофките на картофки - НЕ! Големи са измамници!
Коментар
-
аз пък си хапвам в МакДоналдс и не ми дреме. Същото е положението и с всички заведения за хранене - знаеш (чул си) нещо от някъде кофти и не стъпваш там, ама другите не знаят и си ходят. Това означава само в нас да си ям - ми не става, ще ходя където си искам, ще ям каквото си искам, вече не ме интересуват нещата с които приготвят (правят) яденето, важното е че накрая ми е вкусноAudi 1.8S златен талон
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар