Колеги, да ви се похваля - успях да се удържа и две години карах без нарушение (регистрирано). Претендирам, че съм добър шофьор и знам правилника и закона по-добре от много полицаи, но все се случваше по веднъж в годината да "споря със съдията" и понеже никога не давам "на ръка" като на майтап за 5 години останах с 9 точици. Следващата ми цел ще е да ги направя 4 г. без нарушение - тогава издавали червен талон - това никога не съм го знаел. Е,в крайна сметка всичко е доста късмет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възстанових си точките - Как?
Collapse
X
-
За оранжевия талон......
fifi sw написа:Аз моя талон го смених преди седмица. Жълто-оранжев е на цвят. Доколкото разбрах, трябва да имаш шест години без нарушение, а аз имам доста повече. И както каза ////Punto////, не ти отнемат точки при първо нарушение.
Коментар
-
Когато направиш 7 (седем) години без регистрирано нарушение (а ако не се лъжа може и да имаш нарушения но да не са ти отнемани точки, ама пак казвам ако не се лъжа), отиваш в поделението на КАТ където се водиш на отчет и там пускаш една молбичка (мисля, че 2 лв струва изваждането на талончето) и ти го вадят.
Коментар
-
////Punto//// написа:Когато направиш 7 (седем) години без регистрирано нарушение (а ако не се лъжа може и да имаш нарушения но да не са ти отнемани точки, ама пак казвам ако не се лъжа), отиваш в поделението на КАТ където се водиш на отчет и там пускаш една молбичка (мисля, че 2 лв струва изваждането на талончето) и ти го вадят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар