Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възстанових си точките - Как?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възстанових си точките - Как?

Колеги, да ви се похваля - успях да се удържа и две години карах без нарушение (регистрирано). Претендирам, че съм добър шофьор и знам правилника и закона по-добре от много полицаи, но все се случваше по веднъж в годината да "споря със съдията" и понеже никога не давам "на ръка" като на майтап за 5 години останах с 9 точици. Следващата ми цел ще е да ги направя 4 г. без нарушение - тогава издавали червен талон - това никога не съм го знаел. Е,в крайна сметка всичко е доста късмет.
    Punto 176A9000-бялата точка на вселената

Честитооо!!! дано и аз се удържа така, стискайте палци
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Честито колега, ама не е 4 ами е 7 години без нарушение за да получиш "златно" талонче.

Коментар

Мисля че има различни! Червени, жълти, златни и може би платинени. Златната до колкото знам е за 10 години без нарушения един колега ще пуска молба за да му го подменят.
        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Абе не са. Талоните са 2. Единия е син другия е оранжев. Обаче някои му викат червен, люляв и там нам подобни. Той си е оранжев и му викат "златно" талонче. Имам такова. И привилегията която произлиза от него е, че при първо нарушение не ти се взимат точки ами се плаща само глобата.

Коментар

Не знам. Така са ми казвали, но чесно да каже не ме интересува имам книжка от година и половина. Купих си кола и на втората седмица ми написаха акт
            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Еми внимавай повече колега.

Коментар

Екстра. Одобрявам такова насърчаване, ако наистина има такива талони и аз бих се постарал, но и аз сега за пръв път чувам.
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Аз моя талон го смених преди седмица. Жълто-оранжев е на цвят. Доколкото разбрах, трябва да имаш шест години без нарушение, а аз имам доста повече. И както каза ////Punto////, не ти отнемат точки при първо нарушение.
                  My car is the best :P
                  Fiat Tempra SW 1.9 TD

http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/index.php?5

Коментар

За оранжевия талон......

fifi sw написа:
                    Аз моя талон го смених преди седмица. Жълто-оранжев е на цвят. Доколкото разбрах, трябва да имаш шест години без нарушение, а аз имам доста повече. И както каза ////Punto////, не ти отнемат точки при първо нарушение.
                    Колега, как точно става смяната на талона? Би ли обяснил.

Коментар

Когато направиш 7 (седем) години без регистрирано нарушение (а ако не се лъжа може и да имаш нарушения но да не са ти отнемани точки, ама пак казвам ако не се лъжа), отиваш в поделението на КАТ където се водиш на отчет и там пускаш една молбичка (мисля, че 2 лв струва изваждането на талончето) и ти го вадят.

Коментар

////Punto//// написа:
                        Когато направиш 7 (седем) години без регистрирано нарушение (а ако не се лъжа може и да имаш нарушения но да не са ти отнемани точки, ама пак казвам ако не се лъжа), отиваш в поделението на КАТ където се водиш на отчет и там пускаш една молбичка (мисля, че 2 лв струва изваждането на талончето) и ти го вадят.
                        Благодаря ти колега. Имам 12 год., но не съм знаел до сега.

Коментар

Working...
                        X