Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България-Румъния

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

България-Румъния

Хайде само така.Изпокриха се като мишоци тук при нас колегите румънци.Само да не се наложи ние да се крием.България-Румъния 1:0
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Браво, но като нямаме шанс за класиране не мога да се израдвам като хората
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

...я кажете верно ли феновете румънските се изложили, чух че някакво меле имало между тях си.....

Коментар

Полицаи нахлуха в сектора с румънски фенове заради хвърлени факли 17 ноември 2007 | 18:55 | Агенция "Фокус" София. Феновете на румънския национален отбор по футбол провокираха нашите запалянковци в края на първото полувреме на европейската квалификация на стадион "Васил Левски", предаде репортер на Агенция "Фокус". Румънците хвърлиха факли по нашите запалянковци в сектор "Г". Полицаи нахлуха в сектора им и използваха палки, за да ги респектират. Обстановката в сектора на румънците в момента остава сложна.Васил РАНЧЕВ
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Браво на нашите!

Коментар

До като същите мърди играят за Националния отбор аз на мач няма да ходя, нито ще гледам, нито ще се радвам на победите (ако имат такива). Последния голям форум който посетихме беше в далечната 1998г. и дори там играхме на системата елате ни бийте. Следваха унизителни загуби от какви ли не измислени отборчета. В същото време сума ти набедени футболисти се подиграха с националната фланелка "ще играя няма да играя". Няма треньор на земята, а като чели и в галактика, който да накара тези ливади да обичат и уважават националните символи. Нямам представа как са играли вчера "барбуковците", но изключително много се съмнявам да е било красиво, умно и без грешки в защитата. Провокирам се да си надраскам мнението по един много приятен повод, а именно поредната респектираща попеда на волейболистите ни срещу еврошампиона Испания. Честита попеда на всички и приятен неделен ден.

Коментар

За финал: Словения - България 0:2Двете равенства с Албания ни "припикаха" в крайното класиране в групата ... http://sportni.bg/statistics.phtml?s...38&in_l_id=323
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

Коментар

ае аз бях на стадиона на мача с Румъния, тия верно са много зле.. по средата на едното полувреме се хванаха и почнаха да се млатят помежду си Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 , чак тогава дойдоха полиция и ги раздели на 2 групи, после се започанаха факлите към сектор Г.за вчерашния мач - нещата бяха ясни, бяхме в лесна група и сами се прецакахме с мачовете с Албания!!!като гледам класирането на ФИФА, май ще сме във втора урна в неделя - дано имаме повече късмет!

Коментар

Гледахте ли снощи как хърватите като гости биха Англия насред "Уембли", и ги отстраниха за Европейското ... Ето това е отбор, който трябва да бъде на Финалите, а не нашите некадърници След снощните мачове Турция, Гърция, Румъния се класират, а нашите ще гледат по телевизията
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                    Гледахте ли снощи как хърватите като гости биха Англия насред "Уембли", и ги отстраниха за Европейското ... Ето това е отбор, който трябва да бъде на Финалите, а не нашите некадърници След снощните мачове Турция, Гърция, Румъния се класират, а нашите ще гледат по телевизията
                    гледах ги... много корав отбор! 1000% си заслужиха и класирането и победата на Уембли! Отлични единици на всеки пост както и силен колективен дух! това е отбор който има сила да мине групата на Евро-то.за англия не ми се говори, че ми е болна тема... но отбор който прави равен с Македония, няма място на Евро 08румънците ги видяхме как се класираха - като не можаха да ни бият гърците са силни, там 2 мнения няматурците пак извадиха късмет, биха норвегия там и заради това се класираха.Спор няма балканските страни сме във възход! само нашите се изцепиха 2 пъти срещу албанците.

Коментар

Ние винаги сме играли трудно с Албания от време оно, не помня годината но пак беше за накакви квалификации, с голям зор пак им вкарахме един гол, май че чичовото се "представи" там, дали не беше с автогол забравил съм вече.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                        Ние винаги сме играли трудно с Албания от време оно, не помня годината но пак беше за накакви квалификации, с голям зор пак им вкарахме един гол, май че чичовото се "представи" там, дали не беше с автогол забравил съм вече.
                        албания и другите от тяхната черга ги слагаме под общ знаменател ’синдром на неудобните малки отборчета’

Коментар

LiGuru написа:
                          До като същите мърди играят за Националния отбор аз на мач няма да ходя, нито ще гледам, нито ще се радвам на победите (ако имат такива). Последния голям форум който посетихме беше в далечната 1998г. и дори там играхме на системата елате ни бийте. Следваха унизителни загуби от какви ли не измислени отборчета. В същото време сума ти набедени футболисти се подиграха с националната фланелка "ще играя няма да играя". Няма треньор на земята, а като чели и в галактика, който да накара тези ливади да обичат и уважават националните символи. Нямам представа как са играли вчера "барбуковците", но изключително много се съмнявам да е било красиво, умно и без грешки в защитата. Провокирам се да си надраскам мнението по един много приятен повод, а именно поредната респектираща попеда на волейболистите ни срещу еврошампиона Испания. Честита попеда на всички и приятен неделен ден.
                          Не че нещо, но Европейското в Португалия малък форум ли е? И май беше 6 години по-късно ....Не разбирам що за максималисти сме, искаме да сме футболен колос, но на какво отгоре? Какво значи загуба от какви ли не отборчета?Осъзнайте се бе хора, какъв потенциал да има страна със 7 млн население?Достатъчно е, че има футболисти като Бербатов, М. Петров и още някой друг да ни радват с играта си в чужбина. Стига сме се пънали, че сме велики.Аз искам да играят със сърце, с желание. Не очаквам да чудеса. ( Надавям се, но не очаквам ).
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

blagun написа:
                            Гледахте ли снощи как хърватите като гости биха Англия насред "Уембли", и ги отстраниха за Европейското ...
                            И резултата за тренера на Англия Макларън е ясен - УВОЛНЕНИЕ!Да идва следващия - няма време за губене...http://sportni.bg/?tid=40&oid=1127895
                            BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                            Среден разход на газ

Коментар

Lane Staley написа:
                              LiGuru написа:
                              --CUT---
                              Не че нещо, но Европейското в Португалия малък форум ли е? И май беше 6 години по-късно ....Не разбирам що за максималисти сме, искаме да сме футболен колос, но на какво отгоре? Какво значи загуба от какви ли не отборчета?Осъзнайте се бе хора, какъв потенциал да има страна със 7 млн население?Достатъчно е, че има футболисти като Бербатов, М. Петров и още някой друг да ни радват с играта си в чужбина. Стига сме се пънали, че сме велики.Аз искам да играят със сърце, с желание. Не очаквам да чудеса. ( Надавям се, но не очаквам ).
                              Да те подсетя ли за някои резултати от това първенство, дори не искам да се сещам че сме ходили там. А какви футболери имаме нямам думи, футбола ако не те радва няма как да се представяш подобаващо, а относно потенцяла не мисля, че една Холандия или Хърватска имат повече нарисувани футболисти от нас. Истината е че националния тим не е място да си изкарваш виза за Великобритания и да не ти дреме какво кара хората да си купуват билети. Няма как да бъдеш уважаван след като идват и ти вкарват по пет парцала на сред София или едни албанци да те правят смешен, за какво евро да говорим. Тия футболисти се подиграха с цялата нация, толкова резил не съм търпял през целия си живот...имам познати чехи, скандинавци еми тия хора като ме видят и стане дума за футбол не искам да ти разпрявам какъв кошмар е.

Коментар

Working...
                              X