SHB написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обективно за ФИАТ
Collapse
X
-
колеги линеата ми е на 12700км. миналата седмица я закарах в АИ за 1 гарнционен преглед.на въпроса дали имамли оплквания отговрих че от 1000км. има леко скърцане при въртене на волана особенно на място.диагнозата е сухи лагери на макферстоните хората се опитаха да вкарат грес но положението е същото скърца като икарус другата седмица ще я карам да я разглобяват незнам колко време ще остана без колата
Коментар
-
Аз попаднах случайно на фиат, преди това 5 години карах опел, а за мен колите бяха опел, VW и форд. Виждах по улиците фиатки, истински ми харесваше кромата (вместо опел, първата ми кола можеше и да е една Крома с уж фабрична газова уредба, но не ми стигнаха парите) и донякъде Темпра, останалите не ги забелязвах, че съществуват. За 3 г. се убедих, че фиат е прекрасна кола и вече съм истински фен на марката. Почти нищо лошо не мога да споделя и смятам, че мнението ми е обективно. Като дизайн смятам, че фиат мареа е най-елегантната кола, произвеждана в Европа през 90-те години. Не робувам на марки и нищо чудно след време пак да карам нещо, което не е произведено в Италия. Но никога няма да кажа лоша дума за фиат !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
///// написа:Вече втора италианска кола имам ...Два недостатъка само имат тия коли - не може да се прави секс на предния капак (или поне после ужасно си личи ) и другата ми забележка е, че педалите са много близко един до друг - не съм чувал някой да се оплаква от това...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
///// написа:... другата ми забележка е, че педалите са много близко един до друг - не съм чувал някой да се оплаква от това, но на мен често ми се случва да си застъпвам маратонките докато карам !Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
mita написа:///// написа:... другата ми забележка е, че педалите са много близко един до друг - не съм чувал някой да се оплаква от това, но на мен често ми се случва да си застъпвам маратонките докато карам !
Коментар
-
Кви са тия изказвания,педалите на фиата били много близко един до друг,аз на бравото имам спортни педали които са още по близо един до друг и не ги застапвам при положение че нося широки маратонки и кецове,а вие как успявате да ги застъпвате не знам,може би нямате чувство за ориентация не знам,със сигурност знам,че вината не е в педалите.А по темата искам да допълня,че няма по красива,по бърза,по елгантна и по как да кажа по доставяща удоволствие от италианската машинаforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Мареата написа:... разни ... пра-стари БМВ-та - бол.
Коментар
-
niko_ymn написа:Мареата написа:... разни ... пра-стари БМВ-та - бол.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Страшен престиж колата му да е на 20 години без клима ... като е до престиж защо не земе мерцедес след 2000-ната кото е толкова лош тоя примерен батко. Има си отделна тема едно HGT дали дали няма да засрами някои от щайгите със слабите мотори. Въпрос на късмет - ти си извадил добър късмет, аз съм извадил лош късмет просто. За това писах - кола на години, можеби трябва да добавя и на километри (въпреки, че въздушната възглавница си тиктака по часовник до десетата година).
Коментар
-
Няма кола дето да не се чупи,просто някои се чупят по вече.И за жалост Фиата е от тях(ако мога да съдя по своя).Но пък частите са евтини.Така че везните се уравновесяват.БМВ-ако можех да си го позволя скачах веднага.Ама е страшно скъпо да си го гледаш.Не смятам че е само за "лошите батковци".Една е 36 би ми дошла дюшеш.Доста по-голям кеф е задното предаване .А и има доста мощ под капака.Я вижте дори една тройка - 330...ами 335 турбо,а пък за М-ките няма какво да говорим.А и нагоре какви неща вадят 6,стара 8 е класика абе това е колата.Комфорта е несравним .Материялите са много по добри.И цената съответно.Така че всеки се простира според чергата си...
Коментар
-
niko_ymn написа:Страшен престиж колата му да е на 20 години без клима ... като е до престиж защо не земе мерцедес след 2000-ната кото е толкова лош тоя примерен батко. Има си отделна тема едно HGT дали дали няма да засрами някои от щайгите със слабите мотори. Въпрос на късмет - ти си извадил добър късмет, аз съм извадил лош късмет просто. За това писах - кола на години, можеби трябва да добавя и на километри (въпреки, че въздушната възглавница си тиктака по часовник до десетата година).Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Аз и в оригиналния пост писах за пра-старите и престарялите дето все още вървят на цени като фиятчета с по 5-10 години по младички. БМВ по принцип не са лоши. Това за качеството на материалите е съвършено вярно. За поддържаното - също.Още нещо се сетих - в мойта съм като кон с капаци - веднъж щях да бутна пешеходец като завивам, предните греди около джама много ми ограничават ама точно където не трябва, а карах служебно мондео - е сякаш съм пред колата, дори капака му не се вижда отвътре. Опитвам се да съм обективен.
Коментар
-
niko_ymn написа:Страшен престиж колата му да е на 20 години без клима ... като е до престиж защо не земе мерцедес след 2000-ната кото е толкова лош тоя примерен батко. Има си отделна тема едно HGT дали дали няма да засрами някои от щайгите със слабите мотори. Въпрос на късмет - ти си извадил добър късмет, аз съм извадил лош късмет просто. За това писах - кола на години, можеби трябва да добавя и на километри (въпреки, че въздушната възглавница си тиктака по часовник до десетата година).
Коментар
-
Просто да се сравнява Фиат и БМВ няма смисъл . БМВ са си резачки ... но не всеки може да си позволи ... харчат като лами,скъпа подръжка ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар