niko_ymn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обективно за ФИАТ
Collapse
X
-
Точно от новото Пунто,Линея се оплакват,а за старите коли подръжката е най-важното ! Не можеш да купиш кола за 4-5 бона и да очакваш нищо да не излезеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
що фиатката да е виновна бе niko_ymn???вчера в бисерите писах че една булка с Пежо 206 на 3 г. сменяла амортисьорите като консуматив аз в последно време на мойто Пунто забравих как му се вдига предния капак пу, пу, пу даже беше паднало маслото уеко под минимума вчера предадох малко старо желязо - да разчистя мазето. и повлиян от колегата ///// - от това което видях под предния капак на Типо-то му на Копринка, реших да мина през Евро 07 за да купя нов пластмасов капак на ангренажа, че стария ме дразни нещо... на косъм съм от идеята за нова кутия за въздушния филтър е те таквиз неща ме занимават...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Обективно за Фиат... хм!? Това е толкова субективно, че просто е безсмислено. Всеки си има някаква истина и тя е вярна. Карам Фиат от година и половина вече... новичък си го взехме, на 40 хиляди км. Декември месец ще стане на 5 годинки (бебчо е още), и за това време нищо не ме е разочаровало в него. Върви кат бяс, не хлопа, не ме предава... тааааа, какво по обективно мога да кажа?
Коментар
-
donnna написа:що фиатката да е виновна бе niko_ymn???вчера в бисерите писах че една булка с Пежо 206 на 3 г. сменяла амортисьорите като консуматив
Коментар
-
От тея екстри много боли глава.Ако го караш твойто докато стигне възрастта на мойта,мани мани-е*ал съм го и централното и климатика и ел прозорците-мнооооого по-лесно щеше да ми е без тях...Добре че поне хидравлика няма,иначе щеше да тече.Колкото до дуракоустойчивите-едва ли има нещо дето да се не троши,но прив всички случаи,колкото по-луксозен е автомобила толкова по-високо е качеството.Тъй че БМВ,Мерцедес...,най-старите модели хич не са скъпи,става въпрос за над 15 год.Но пък там ако нещо се счупи скачаш с двата кракаи д-то да ти е яко...поне частите на Фиатката и сервизното обслужване са относително евтини.
Коментар
-
реално...единственото от което не съм доволен е това че вози твърдичко бравата и пластмасите се обаждат от време на време...обаче и това се компенсира със стабилност...преди седмица бях на почивка на Дряновския манастир...голям кеф и натам и насам по пътя...особено като се набучихме в едни селца около Дряново..Доча, Царева ливада имаше супер яко каране ...засега съм сменял само два носача и маншон и то не защото хлопат а по препоръка...колата е без грешка...не ми хареса само че при 180км/ч на магистралата разхода е ама то нормално а щях и да питам как така аз съм със брава тд100 и макс може 185км/ч браво тд100 ме пляска поне със 210км/ч..?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Бравото няма задни врати, а само малко по-голям заден калник под или това са около 50 кг по-малко, а и петата врата не е толкова изпъкнала и шасито е по-късо.Имам чувството, че Мареите са направени малко по-здрави откъм ходова част заради по-големите си килограми - бравата в това отношение е най-зле окомплектована спрямо теглото си ... а това са ритмично повтарящи се хиляди пъти натоварвания които умножават и малките разлики по-голяма цифра.
Коментар
-
Така като гледам,когато сте си водили тази темичка, аз съм се кефил на моят бравок,без да подозирам даже за проблеми.Изчетох темата и определено бошуват доста емоции...намирам го за нормално защото,сме по-темпераментни явно,като знаем какво караме Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 За това си мисля,че немога да бъда обективен,но факт е че последната година ми е§а финансово маата. Оттдавам го на възрастта. Само искам да си кажа ей така,че преди фичката имах един велик пасат който за година и половина ми излезна 3 пъти цена за която го купих.Знам че е невероятно но е факт,за това всеки който твърди че фв е велик,безсмъртен и неразрушим едва ли не...
Коментар
-
blagun написа:SHB написа:Нека бъдем честни-почти всички марки имат вървежни модели, и фиат и рено и опел и БМВ ,какво 318 IS не върви ли?Пък нито е над 3 литра,пък даже не и шестак.Но въпроса е колко фиата има с 4 литров мотор?Щото БМВ-та има i V12.....И при тези модели просто няма място за сравнение.Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4 JTD , Alfa Romeo 33 1.3VL-ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар