За комбитата грешиш, на някой си шейх му бяха направили по поръчка комби
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ferrari SUV
Collapse
X
-
По поръчка на "Султана на Бруней" Hassan al Bolkiah, ето я и неговата колекция от Ферарита: http://www.supercars.net/gallery/72036/195/1.htmlFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Аз не разбирам защо всички скачат да спорят като и едните и другите говорят за сходни неща. Каква е вашата позиция всъщност - че скъпата кола не трябва да е поне частично високо проходима? Хората, които ги имат парите знаят защо са си взели такова превозно средство. Защото например като свърши асфалтовата писта да не се вайкат, ако само бях оставил ферарито в гаража и ако днес бях излязъл с роувъра сега щях да мога да мина през тази пряспа. И аз знам че понякога е хубаво като ще е гарга да е рошава, но универсалните неща ми харесват въпреки всичко. Карам хетчбек защото е практичен - но едновременно с това и достатъчно лек за да носи спортни качеста - например. Ако можех да си го позволя - щях да имам - отделна спортна кола като хората и джип като хората - но ако имам парите само за едно от двете нямам нищо против да съществува компромисен вариант.Пуу големи нападки голямо чудо, сякъш внесох някаква ерес тука. Moята картинка е разлина от другата тема, аз само попитах дали не изглежда супер - и честно казано - и кайена в началото ми беше грозен (те и бравите ми бяха грозни ама виж ко стана като седнах за тестово кръгче), но като му разбрах способностите и взе да ми изглежда някакси все по-добре и все по-добре като го виждам на живо и само мога да въздишам по него. Много благодаря на всички които пуснаха подобни картинки. Все пак - разни хора - разни идеали - не се сърдя на никого - всеки има право на мнение ...
Коментар
-
deadairplane
-
Това комби е само едно, единствено! Има и една лимузина пак за някакъв шейх. Има и четириврато Ферари. Но това са коли уникати. Просто има една единствена бройка и това е. Защо не са го правили сериино? Това са коли направени за едни от най-сериозните им клиенти за да задоволят тяхна прищявка. И няма да има втори бройка, защото не е това идеята на тия коли. Не че не биха се продавали добре, просто не е това идеологията на фирмата. А и както вече стана ясно това с джипа си е журналистическа измислица. Ферари нямат в плановете си за следващите години СУВ и каквато и да е кола различна от спортни/състезателни. Така, че Форца Ферари! :D П.С.Проблема е, че с всички тия Кайени, Кю седмици и тем подобни простотии като ти свърши асфалта и влезеш в преспата пак няма да излезеш. Защото това не са проходими автомобили а паркетни джипове. А и с Ферарито хората не ходят на ски! Ферарито не е ежедневката с която се чудиш къде да се набуташ и как да си прекараш пералнята. Това е разликава с останалите!
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар