Супер a?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ferrari SUV
Collapse
X
-
Глупости на търкалета, развинтени фантазии и фотошоп.http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...=16189&start=0
Коментар
-
М да темата е дъвкана ето http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20340Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Тука не говорим за продажби а за религия! И регилията Ферари повелява да се правят расови спортни/състезателни коли! Не някви скапани джипове, дето не са джипове, щото като нагазят в калта и спират, не са и спортни коли, щото са толко високи, че ще се обърнат и тежат по 2 тона и т.н. Порше може и много да ги продават, ама порше винаги са били фирма правеща коли за немски адвокати-свалячи. Коли ежедневки. В тях няма нищо от религията и харизмата на едно Ферари! Нямат душата на Ферари! Ако щът и сенокосачки да почнат да правят не ми дреме! Но за Ферари ми дреме. Ако Енцо Ферари види джип на Ферари, ще се обърне в гроба човека от тая простотия! Боже опази!
Коментар
-
westdogg написа:Scorpion_BV написа:Тука не говорим за продажби а за религия!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Да бе нали! Те до сега толкова години да са загинали от глад! Що не почнат да правят трактори, коли с 4 врати, малолитражки и т.н. И те се продават! И комбита 4х4 са много актуални! И ванчета. А пък бусове и баничарки се продават повече от сичко друго. Та значи, най-голямата далавера е да се пусне баничарка Ферари или бусче Ферари. Яката работа!
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Да бе нали! Те до сега толкова години да са загинали от глад! Що не почнат да правят трактори, коли с 4 врати, малолитражки и т.н. И те се продават! И комбита 4х4 са много актуални! И ванчета. А пък бусове и баничарки се продават повече от сичко друго. Та значи, най-голямата далавера е да се пусне баничарка Ферари или бусче Ферари. Яката работа!Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
niko_ymn написа:По нашите пътища много по-добре ще са справя такова ферари. Може да си плюете, но ако ви дадат един Кайен ще му се радвате нали? VW, BMW защо правят SUV-та? Аз пък одобрявам и съм с двете ръце "ЗА".Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:niko_ymn написа:По нашите пътища много по-добре ще са справя такова ферари. Може да си плюете, но ако ви дадат един Кайен ще му се радвате нали? VW, BMW защо правят SUV-та? Аз пък одобрявам и съм с двете ръце "ЗА".Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Братле, ти чуваш ли се! Сравняваш Ферари, марката която 60 години пише история на пистата и на пътя, марката която има най-много фенове в целия свят, марката превърнала се в религия за милиони, марката устояла на всички икономически репресии в Европа през последния половин век и запазила идентичността си, колата за която дори Джереми Кларксън не може да каже нещо лошо, с някакви си народни коли (фау ве), Поршета вече казах за тях по-горе, те сега и 4-ри вратка ще пускат щото искат да изпреварят ФауВе по продажби, и мечтата на бълграската мутра БМВ... няма да го коментирам... който е карал X5 сам знае каква тояга, пръчка и глупост е... Това е несериозни. Не сме секта, но на света има една марка която до сега беше чиста и правеше това което винаги е правила, расови спортисти с идентичност и уникалност. И се надявам да остане такава. Може да има много по-бързи, по-красиви и каквито щеш коли от Ферари, но няма друга кола с духа на Ферари. Всяка кола излязла от Маранело има своя душа и идентичност. Ако не ме разбираш, пожелавам ти да надникнеш през стъклото на капака на двигателя на някое 360 модена. И тогава си представи всичката тази красота на този чист расов жребец, качена на големи гуми и половин метър над земята. Това може да зарадва само някой богаташ с малка пишка страдащ от комплекси заради това!Ето какво са правили Ферари през 69-година:57-ма80-таЕто какво е правила фирмата през годините:И ти искаш да ми кажеш, че хората произвели всичко това сега трябва да правят грозотии като кайена или Q7 която както Джереми Кларксън казва, прилича на хипопотам стегнат в менгеме?!Тези грешки на природата наречени СУВ, са коли измислени от тъпите комплексари американците и с радост прието от всички "новобогаташи" в бившите соц страни, най-вече Русия. Какво общо има това с религията Ферари? Кой си купува Ферари за да ходи на ски с него, или да си бере гроздето и да си го кара с него, или да се катери по чукарите (нещо което никога няма да може да прави). Щото нито тъпия кайен нито Q7 нито X5 могат да се карат оффроуд където е мястото на тия всъдеходи! Там царува Ленд Роувър, но като Ферари, те винаги са правили това. И не произвеждат комбита щото много се харчели!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар