Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ferrari SUV

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ferrari SUV

Супер a?
    Прикачени файлове
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Отвратително! И темата е обсъждана има я вече пусната. Ферари ще се наакат зверски с подобна безсмислена кола. Ще паднат до нивото на Порше. Срам......
    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
    Land Rover Discovery 2.5TD '94
    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Глупости на търкалета, развинтени фантазии и фотошоп.http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...=16189&start=0
      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

М да темата е дъвкана ето http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20340
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз пък съм фен на тая идея.Те така разправяха и за Порше, че щели да се насерат па кво стана...Айде стига бе, ако Ферари пуснат SUV съм сигурен, че ще изтрепят рибата с продажбите си!
          Bravo 1.6 16v

Коментар

Тука не говорим за продажби а за религия! И регилията Ферари повелява да се правят расови спортни/състезателни коли! Не някви скапани джипове, дето не са джипове, щото като нагазят в калта и спират, не са и спортни коли, щото са толко високи, че ще се обърнат и тежат по 2 тона и т.н. Порше може и много да ги продават, ама порше винаги са били фирма правеща коли за немски адвокати-свалячи. Коли ежедневки. В тях няма нищо от религията и харизмата на едно Ферари! Нямат душата на Ферари! Ако щът и сенокосачки да почнат да правят не ми дреме! Но за Ферари ми дреме. Ако Енцо Ферари види джип на Ферари, ще се обърне в гроба човека от тая простотия! Боже опази!

Коментар

Scorpion_BV написа:
              Тука не говорим за продажби а за религия!
              Никой не произвежда коли за слава, печалбата е на 1-во място. А джиповете са най-продавани в последните години
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                Scorpion_BV написа:
                Тука не говорим за продажби а за религия!
                Никой не произвежда коли за слава, печалбата е на 1-во място. А джиповете са най-продавани в последните години
                За тва иде реч!А Scorpion_BV, бъди сигурен, че Ферари и хеликоптер да произведе, богаташа ще си го купи точно защото той е последовател на тази "религията", а не аз и ти. Ние с тебе си развяваме знаменцата "ферери" и си кичим десктопите със снимки, ама тва чичкото дето брои приходите от продажби на Ферари въобще не го ***.
                Bravo 1.6 16v

Коментар

Да бе нали! Те до сега толкова години да са загинали от глад! Що не почнат да правят трактори, коли с 4 врати, малолитражки и т.н. И те се продават! И комбита 4х4 са много актуални! И ванчета. А пък бусове и баничарки се продават повече от сичко друго. Та значи, най-голямата далавера е да се пусне баничарка Ферари или бусче Ферари. Яката работа!

Коментар

Scorpion_BV написа:
                    Отвратително! И темата е обсъждана има я вече пусната. Ферари ще се наакат зверски с подобна безсмислена кола. Ще паднат до нивото на Порше. Срам......
                    абсолютно! Това е несериозно просто!
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Scorpion_BV написа:
                      Да бе нали! Те до сега толкова години да са загинали от глад! Що не почнат да правят трактори, коли с 4 врати, малолитражки и т.н. И те се продават! И комбита 4х4 са много актуални! И ванчета. А пък бусове и баничарки се продават повече от сичко друго. Та значи, най-голямата далавера е да се пусне баничарка Ферари или бусче Ферари. Яката работа!
                      Кво общо има с баничарка или бусче. На тоя SUV от 0-100км му дават по-малко от 4 сек. Тва не е ли в духа на ферари? Освен това има много тарикати които искат бърза кола която да не е на 10 см. от земята. Може да не успее да катери планини, но поне че се качи на бояна или симеоново.

Коментар

По нашите пътища много по-добре ще са справя такова ферари. Може да си плюете, но ако ви дадат един Кайен ще му се радвате нали? VW, BMW защо правят SUV-та? Аз пък одобрявам и съм с двете ръце "ЗА".
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                          По нашите пътища много по-добре ще са справя такова ферари. Може да си плюете, но ако ви дадат един Кайен ще му се радвате нали? VW, BMW защо правят SUV-та? Аз пък одобрявам и съм с двете ръце "ЗА".
                          Пич , по-горе ти го казаха бе...тук нещата не опират до възможности - това е религия! И може и да върви...даже да си ускорява като самолет , ама... изобщо не иде реч за това! Аз примерно и до ден днешен не харесвам комбита.
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                            niko_ymn написа:
                            Пич , по-горе ти го казаха бе...тук нещата не опират до възможности - това е религия! И може и да върви...даже да си ускорява като самолет , ама... изобщо не иде реч за това! Аз примерно и до ден днешен не харесвам комбита.
                            Тва да не е секта

Коментар

Братле, ти чуваш ли се! Сравняваш Ферари, марката която 60 години пише история на пистата и на пътя, марката която има най-много фенове в целия свят, марката превърнала се в религия за милиони, марката устояла на всички икономически репресии в Европа през последния половин век и запазила идентичността си, колата за която дори Джереми Кларксън не може да каже нещо лошо, с някакви си народни коли (фау ве), Поршета вече казах за тях по-горе, те сега и 4-ри вратка ще пускат щото искат да изпреварят ФауВе по продажби, и мечтата на бълграската мутра БМВ... няма да го коментирам... който е карал X5 сам знае каква тояга, пръчка и глупост е... Това е несериозни. Не сме секта, но на света има една марка която до сега беше чиста и правеше това което винаги е правила, расови спортисти с идентичност и уникалност. И се надявам да остане такава. Може да има много по-бързи, по-красиви и каквито щеш коли от Ферари, но няма друга кола с духа на Ферари. Всяка кола излязла от Маранело има своя душа и идентичност. Ако не ме разбираш, пожелавам ти да надникнеш през стъклото на капака на двигателя на някое 360 модена. И тогава си представи всичката тази красота на този чист расов жребец, качена на големи гуми и половин метър над земята. Това може да зарадва само някой богаташ с малка пишка страдащ от комплекси заради това!Ето какво са правили Ферари през 69-година:57-ма80-таЕто какво е правила фирмата през годините:И ти искаш да ми кажеш, че хората произвели всичко това сега трябва да правят грозотии като кайена или Q7 която както Джереми Кларксън казва, прилича на хипопотам стегнат в менгеме?!Тези грешки на природата наречени СУВ, са коли измислени от тъпите комплексари американците и с радост прието от всички "новобогаташи" в бившите соц страни, най-вече Русия. Какво общо има това с религията Ферари? Кой си купува Ферари за да ходи на ски с него, или да си бере гроздето и да си го кара с него, или да се катери по чукарите (нещо което никога няма да може да прави). Щото нито тъпия кайен нито Q7 нито X5 могат да се карат оффроуд където е мястото на тия всъдеходи! Там царува Ленд Роувър, но като Ферари, те винаги са правили това. И не произвеждат комбита щото много се харчели!

Коментар

Working...
                              X