Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Напрежение за проекторна лампа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Напрежение за проекторна лампа?

Някой има ли си на идея с какви напрежения работят тези лампи за проекторите към които включваш PC? Понеже ми изгоря лампата, пък нова отива на към $300 си мисля дали няма да мога да приспособя 12V крушка от автомобил. Ако стане, ще свети малко по-слабо, ама и аз не искам да е прекалено силно - обикновенно гледам нощно време филми, така че ще ми е напълно достатъчно. М/у другото ако на някой му се намира изгоряла проекторна лампа ще се радвам да ми я подари... :P Естествено, бирата от мен.
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Според мен само нова, забрави всичко останалоЕвентуално ако подлежи на преправяне има халогенни крушки 250W 24V или направо 650W 220V но незнам какви слагат оригинални, но като демонтираш старата ще пише някъде.Охлаждането е изключително важно.Успех.
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Re: Напрежение за проекторна лампа?

Sandeto написа:
      Някой има ли си на идея с какви напрежения работят тези лампи за проекторите към които включваш PC? Понеже ми изгоря лампата, пък нова отива на към $300 си мисля дали няма да мога да приспособя 12V крушка от автомобил. Ако стане, ще свети малко по-слабо, ама и аз не искам да е прекалено силно - обикновенно гледам нощно време филми, така че ще ми е напълно достатъчно. М/у другото ако на някой му се намира изгоряла проекторна лампа ще се радвам да ми я подари... :P Естествено, бирата от мен.
      Доста бира трябва да се излее ако някой реши да ти подари такова нещо Това дето си го намислил не става.Ако ставаше, нямаше да има балами които да дават по толкоз пари за една тъпа крушка.Просто това е един адски скъп консуматив.Та в тоя стил, и аз страшно бих се зарадвал ако някой ми подари портабъл плей стешън - даже е по-евтин
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Обикновенна лампа няма да стане, ако беше толкова лесно, нямаше да струва една торба пари.

Коментар

Esper написа:
          ......Доста бира трябва да се излее ако някой реши да ти подари такова нещо .......
          Колега, чети! Статва въпрос за ИЗГОРЯЛА такава, а не здрава... Все пак не съм толкова нагъл , че да искам някой да ми подари здрава... А иначе за лампа от автомобил става, гаранция! Само че братята руснаци са го направили с ксеноче... но с ксенон става 100%, дори и през деня се вижда перфектно, пък аз искам да ми се вижда нощнов време.
          Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
          --- в сърцето завинаги... ---
          Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
            Esper написа:
            ......Доста бира трябва да се излее ако някой реши да ти подари такова нещо .......
            Колега, чети! Статва въпрос за ИЗГОРЯЛА такава, а не здрава... Все пак не съм толкова нагъл , че да искам някой да ми подари здрава... А иначе за лампа от автомобил става, гаранция! Само че братята руснаци са го направили с ксеноче... но с ксенон става 100%, дори и през деня се вижда перфектно, пък аз искам да ми се вижда нощнов време.
            дай линк за тази преработка с ксенона де... не се стискай

Коментар

Е за нощно време ти трябва по-слаба! Кофти си е. Ама просто им свършва животеца!
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
              X