Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сериозно..., за сериозните неща!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Сериозно..., за сериозните неща!

    Извинявам се на всички , ако такава тема има , или ако това което поуствам тук...просто не му е мястото тук , но...И ако има хора със слаби нерви - моля да не гледат! Нека не бъдем кретени! Нека сме внимателни!(баща съм на две деца)http://youtube.com/watch?v=AeHTRwqQf...T0o...нека никой от нас не изпада в такива ситуации!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

    #2
    това си е жестоката истина ... на мнение съм че на вместо хилядите реклами на прахове за пране и прочие е крайно необходимо да се въртят подобни пропаганди по нашите ефири !!!днес четох някъде че в Варна мисля щели да слагат помляни коли на центъра някаде и снимки по билбордовете.
    Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

    Коментар


      #3
      На караулката преди Благоевград има една смляна кола поставена на пиедестал за пример - други не съм виждал

      Коментар


        #4
        Пуснал съм ги в "Интерсни клипове" още преди доставреме но това няма значение. Важно е наистина да ги видят повече хора.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

        Коментар


          #5
          настръхнах
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

          Коментар


            #6
            Kuku написа:
            На караулката преди Благоевград има една смляна кола поставена на пиедестал за пример - други не съм виждал
            Вече има и преди Дупница, на караулката на КАТ - 1 червен голф 2ка, и преди Сандански... Ама каква е файдата...

            Коментар


              #7
              Във Варна от известно време ги има тези коли с причудливи форми. На площадчето до КФС. Даже забелязвам, че сменят автомобилите редовно. Често едвам се познава марката.
              Fiat Tempra, 1.6, 1991

              Коментар


                #8
                Файда никаква!Докато дават шофьорски книжки срещу заплащане, докато милиционерите само дебнат и спират единствено с мисълта за 20 лева или за да пишат АКТ, докато някой политик не си сложи главата в торбата и не предприеме СЕРИОЗНИ мерки, докато не затворят поне един шофиращ в ПИЯНО състояние депутат или кънкьор -> до тогава все ще е така!!!===========Ето, аз предлагам няколко мерки:1. Всяко по-опасно кръстовище да стане кръгово - малко средства се изискват, отпада нуждата от светофари.2. В населено място на всеки 50 метра за има знак с ограничение - не са толкова скъпи, може да се произвеждат не от метал, ами от пластмаса, тогава няма да ги крадат мангалите.3. Камера с радар пред всяка детска градина и училище, по-евтин вариант са изкуствените неравности (легнали плицаи), пешеходните пътеки да се боядисват с жълта и/или червена светлоотразителна боя.4. Всички пътища с мантинели и светлоотразителна маркировка....

                Коментар


                  #9
                  Значи.. аз мисля, че това с рекламите е супер идейно да се въртят постоянно по TV.Все пак на човек му е ясно, че това се случва не на истина и можеш спокойно да го изгледаш и да си вземеш поука след това - а именно как само един миг е достатъчен да развали идилията.А тия простотии с изпотрошените коли, клиповете с реални катастрофи, трупове на пешеходци и т.н. не могат да те накарат по никакъв начин да намалиш, а само могат да предизвикат погнуса и отвращение в нормолния човек.Питам: Какво общо има шофьора, който си кара абсолютно нормално в София с 40 км. например и изведнъж некъв олигофрен се затичал да фане автобуса и айдеееее.... клипа готав и тъпаците от КАТ викат вижте кво става като карате кат луди.Тва по скоро звучи като фразата дето незнам кой я беше изцепил: "миг невнимание и после цял живот - мъртъв"Нама да се очудя ако е някой ОРГАН на реда...
                  Bravo 1.6 16v

                  Коментар

                  Working...
                  X