Сега ходих да правя ключ на един, който го е счупил, докато отварял.Ама колата е ДЖИП, поне за 50 хиляди, взета от сервиз.Да си я покарат, докато е на ремонт.Та какво ли правят с колите ни майсторите, докато е в сервиз?Е такава излагация ...Ами, ако си срещне собственикът някъде колата по пътя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майсторите какво ли правят с колата като им е остави клиент?
Collapse
X
-
Аз затова мразя някой да ми каже"нямаш работа в сервиза",там до тях да гледам кво праят и кво бутат иначе не мирясвам!Имам един приятел ня който му смениха радиатора,взеха му здравия и му сложили почти заминал си такъв!Вяра на майстор нямам, затова си стоя до колата без да преча на майсторите и си гледам как работят!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
-
Знам за няколко случая, когато клиента си е правил доста неща, които са били наред преди да я закара при майсторите. След тест драйв от страна на майстори примерно скоростната кутия се чупи и на клиента се обяснява, че и е дошло времето. Колата сама никъде (или може би само в сервиза на Гената).
Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
Явор Митев
Аз имам много куриозен случай от преди 9-10 години.....в София срещу 5-ти блок в Студентски град имаше един сервиз, където си оставих нисанчето за ремонт - смяна на тампони на задните колела / на 6 месеца заставаше в поза "пикаеща крава"/...оставям аз колата и с един колега отиваме с неговата кола до Люлин....колко да сме се бавили, не помня, но на "Орлов мост" гледам едно нисанче като моето и в момента, в който му казвам "Глей, кат мойто нисанче...същото", изведнъж забелязвам, че това всъщност е МОЕТО нисанче......направо онемях. На цариградско го настигнахме и гледам вътре някаква девойка на около 25-26 години....уауууууу, шок и ужас.....следобед отивам да взема колата, тя стои отстрани и монтьорчето ми каза, че имали много работа и не стигнали до него. Като му обясних къде и как съм видял колата, оня потъна в земята. Запалих си я и си тръгнах от там и точно на портала, гледам девойката влиза с някакъв кашон в ръце - така и не разбрах коя е, каква е...предполагам щерка или ...де да знам. Обаче колкото бях бесен, толкова и се хилихме на тази случка.Та извода е - като оставяте колата си на ремонт, засичайте си километража и не се учудвайте, ако някой ден я видите на някоя полянка, клатеща се в синхрон, докато си мислите че е в сервиза....
....щото може и жена ви да мине от там и а обяснявай после че нямаш сестра.
Коментар
-
Явор Митев
kiler_4o написа:Аз видях един голф 3 как разходиха, щото беше много мощен, ама го разходиха към 2-3 км. макс ... но трябваше и да го пробват, защото беше за предница ... и все пак го пробваха само защото му се кефеха (те там са голфаджии и един алфаджия :D )
Коментар
-
хората са го казали - като ти ....... жената и ти правят колата не трябва да гледаш. един любопитен клиент на когото му сменяхме радиаторче на парно цъфна да гледа по средата на процедурата когато всичко беше изтърбушено вътре - трябваше да го караме в бърза помощ, след това не можеше да повярва като я вдия сглобена че това е неговата кола. никога не ме бърка дали клиента ще ми виси на главата, но ако е много досаден това висене му излиза през носа /през джоба/. а на тия които сте писали по горе просто си сменте майсторите. аз нямам време да седна за 5 мин. пък камо ли да хукна да обикалям с чуждите коли.
Коментар
-
Ей тук в тази тема може да видите резултата от оставена кола на автомивка за измиване....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=14216
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
като казахте за автомивки - преди редовно ходих на една и съща и все си чаках реда (случвало се е и 3 часа да кисна там ако нямам друга работа) и хората идват, оставят колата и ключовете и заминават да вършат нещо. Мият колата, но после с по-готините коли си правеха забавления - с някои просто се возят напред-назад около автомивката, други пък само ги форсират на място, трети ги тестват от 0 до 100, на някои музиката на макс и т.н. простотии.Не си оставяйте без надзор колите по автомивкитеAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
Колата в сервиза!? без мен? точно никога. Или и двамата там или никои. Когато да си си оставил колата винаги съм съжалявал после, не че са я карали ами винаги са посирали по нещо. Само като ударих ланчата бях принуден да я оставя щото нямаше как да нощувам в сервиза 3 денаама питате ли ме как съм спал, никък
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Работят с големия ЧУК че е по лесноAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар