Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги нямам късмет с номера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги нямам късмет с номера

Баси нямам грам късмет да знаете моя номер е 7726 след мен дадоха 7727, аз съм прокълнат.
    FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Не се коси защото този номер 7727 струва 50 лева и човека сигурно си е платил за него
    Lancia Kappa 2.0 20V
    БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

най-вероятно колегата е правнямало е начин да ти се "падне" този номерно в различните градове е различно
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Напротив. Както сам каза, роден си на 13-ти. Не се плащат номерата с 3 еднакви цифри. Вижте цитата от закона в другата тема на колегата.

Коментар

Immortal написа:
          Напротив. Както сам каза, роден си на 13-ти. Не се плащат номерата с 3 еднакви цифри. Вижте цитата от закона в другата тема на колегата.
          не се, ама се плащаттова се води номер по избор :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

да ви кажа на късмет беше
            FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

Е па ако е и с четири седмици 7777 какво ???? Какво ти помагат тия четири еднакви цифри освен че каквото и да стане тоест някъде да прегрешиш номера веднага се запомня и няма оттърване .Като се има в предвид че почти всички мутри са с такива номера и ти ли за мутра искаш да минеш ????.Карай си колицата със здраве и без катастрофи пък какъвто и ще да е номера . :D
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                Е па ако е и с четири седмици 7777 какво ???? Какво ти помагат тия четири еднакви цифри освен че каквото и да стане тоест някъде да прегрешиш номера веднага се запомня и няма оттърване .Като се има в предвид че почти всички мутри са с такива номера и ти ли за мутра искаш да минеш ????.Карай си колицата със здраве и без катастрофи пък какъвто и ще да е номера . :D
                ахъм...- респект.. мен ме боли ханша какъв ми е номера... най-важно е колицата ми да върви! Днес наказах 3 голфа дето си правеха гонка и ме засякоха...и като ми падна пердето след 2 минутините им извращения...та като настъпах "СТИЛЬО"...и останаха капо...Човече...номера не прави колата...радвай се , че караш със стил
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Отдавна не са на мода лесните номера ( като изключиме ХХХХ или ХХХХХХ - което на най-голямата гъзария). По сф вече се срещат мн коли над 100000лв с 4 различни цифри.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

хехе е и аз съм на 13 ма за номер не се инатих да си взимам ,а какъвто дойде и тои дойде - 9397 лесен си е
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

аз като регистрирвах и мен ме прескочиха, но пак добър номер се падна всичко е до късмет пък тая "гъзария" беше едно време сега е нормално да видиш номер с 4 еднакви цифри даже не прави впечетление поне не на мен
                      Fiat punto 1,1
                      Fiat bravo 1,6 16v
                      Fiat bravo 2,0 20v
                      Honda civic 1,5
                      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Какъв номер бе. За какво ти е номер с еднакви цифри? Като отидеш на изпит да не го объркаш ли? Аз на новата ми кола от два месеца и още не си знам номера какъв ми е, ама въобще дори и не знам дори какви цифри има на него.Ти си се притеснил чак, че не са ти дали "хубав" номер. Както каза колегата преди мен, вече не са на мода.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Явно в София ценита са солени. В КАТ Ловеч номер 1010 струваше 30лв, но небеше почнала серията и минах само с 8997. Един познат на всичките си коли досега е слагал номера 9999 за които той каза, че плаща по 1000лв в София сигурно цифрата е двойна
                          Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

4000 лв и пише каквото си поискаш, стига да е свободно. На мен ми се падна 6961 без да плаштам и ми стана кофти че не съм дал (в София) 90 лева за номер. 6969 щеше да е много готин номер!
                            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Ела утре на срещата да се видим.
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                              X