Баси нямам грам късмет да знаете моя номер е 7726 след мен дадоха 7727, аз съм прокълнат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги нямам късмет с номера
Collapse
X
-
Е па ако е и с четири седмици 7777 какво ????Какво ти помагат тия четири еднакви цифри освен че каквото и да стане тоест някъде да прегрешиш номера веднага се запомня и няма оттърване .Като се има в предвид че почти всички мутри са с такива номера и ти ли за мутра искаш да минеш ????.Карай си колицата със здраве и без катастрофи пък какъвто и ще да е номера . :D
Коментар
-
коцев написа:Е па ако е и с четири седмици 7777 какво ????Какво ти помагат тия четири еднакви цифри освен че каквото и да стане тоест някъде да прегрешиш номера веднага се запомня и няма оттърване .Като се има в предвид че почти всички мутри са с такива номера и ти ли за мутра искаш да минеш ????.Карай си колицата със здраве и без катастрофи пък какъвто и ще да е номера . :D
мен ме боли ханша какъв ми е номера... най-важно е колицата ми да върви! Днес наказах 3 голфа дето си правеха гонка и ме засякоха...и като ми падна пердето след 2 минутините им извращения...та като настъпах "СТИЛЬО"...и останаха капо...Човече...номера не прави колата...радвай се , че караш със стил
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
аз като регистрирвах и мен ме прескочиха, но пак добър номер се падна всичко е до късмет пък тая "гъзария" беше едно време сега е нормално да видиш номер с 4 еднакви цифри даже не прави впечетление поне не на менFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Какъв номер бе. За какво ти е номер с еднакви цифри? Като отидеш на изпит да не го объркаш ли?Аз на новата ми кола от два месеца и още не си знам номера какъв ми е, ама въобще дори и не знам дори какви цифри има на него.Ти си се притеснил чак, че не са ти дали "хубав" номер. Както каза колегата преди мен, вече не са на мода.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар