Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за софтуер.Ново питане.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за софтуер.Ново питане.

Колеги кажете някоя програмка с която като си сканирам някой текстови документ,то той да стане текстови документ,а не jpg. bmp. или всевъзможни други формати.Целта е да мога сканиран документ да го редактирам както си искам,лесно и удобно.п.п.Новото питане е за програма която възстановява изтрити файлове от хард диска.Пояснявам,нещо което е изтрито дори и от кошчето да бъде въстановено.

Re: Питане за софтуер.

peho написа:
    Колеги кажете някоя програмка с която като си сканирам някой текстови документ,то той да стане текстови документ,а не jpg. bmp. или всевъзможни други формати.Целта е да мога сканиран документ да го редактирам както си искам,лесно и удобно.
    Adobe FineRieaderhttp://www.abbyy.ru/finereader/
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

или http://store1.data.bg/sunnyjune/install/fine_reader/
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

"paper port" - потърси го в гугала...не е голяма , бърза е и ти ги пази в ПИ ДИ ЕФ формат...
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Благодаря за бързите отоговори.От това което ми изпратихте,видях че е подобно на това което аз имам OmniPage,върви си заедно с Canon-а ми.Обаче така ме изнерви тази програма че......Заради това и попитах за нещо друго.Но в крайна сметка с повече опити и и *цензурирано* постигнах нещо приемливо.Ай ще и ........ и програмата,записвам уж преработената картинка в doc. файл,отварям го и празна страница...ааааа.Накрая го записах в unicode text - formatted (*.txt),поне не е празна страницата.Ако някой може да даде съвет при работа с този вид програми,ще съм много благодарен.

Коментар

Този софт е много капризен, нещо като онлайн транслейтърите. Сега чувам доста добри думи за AbbyFinereader ver.9 може да си го дръпнеш от някъде или ако си бърз от мен ако имаш проблем с инсталациата драсни едно лично.Лека вечер!

Коментар

Благодаря!Сега ще видим дали съм достатъчно бърз.

Коментар

Имам кракната версия на ABBYY Fine Reader 8.0 Professional.Работи перфектно с всякакви езици, на всичко отгоре разпознава дали е за word или за excell сканирания документ.Ако не си се оправил все още, пусни ми на лични адреса си, ще ти го пратя на един диск с куриер (за твоя сметка - не повече от 5 лв ще ти вземат, даже мисля и по-малко).

Коментар

Помагайте колеги.Казвайте програми за въстановяване на данни от хард диск,че аз намирам но ......трябва пробване коя работи и коя не,ако някой е ползвал добре работеща такава програма да сподели ако може.

Коментар

http://www.ontrackdatarecovery.com/file-recovery-software/EasyRecovery(TM) Professional Много съм доволен, но както се досещаш е платена. Потърси из датата или по торенти /емуле
                    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Май намерих нещо което върши работа.Сега го тествам.Ще кажа резултатите после.

Коментар

За краткият тест който направих,ето тези двете вършат работа и са безплатни:http://www.download.bg/index.php?cls...ault&id=423043

Коментар

Ако ти трябва специално за снимки - Recover.My.Photos.v2.80 (може да има и нова версия)Вършила ми е чудесна работа и ми е възстановявала снимки които с друг софтуер не е ставало.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

peho написа:
                            Май намерих нещо което върши работа.Сега го тествам.Ще кажа резултатите после.
                            Потърси из нета руския диск INFRA CD - 6.4 е актуалната версия. На нея има 4-5 програми за възстановяване, дори и от форматиран носител. Диска съдържа напълно работещо копие на Windows XP, което си се зарежда и тръгва от него. Работи на компютри без нищо друго освен CD-ROM Т.е. стартираш си от CD-то, виждаш къде е това, което ти трябва да възстановиш, пускаш си програмката и възстановяваш на някой друг дикс, флашка или по мрежата (дааа, поддържа повечето хардуер и имаш и мрежа, интернет и квото ти кефне) ...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Колеги пак питане.Някои да знае програма с която да коригирам автоматично субтитри?За пояснение излизат с 25 секунди по-късно искам да ги оправя да си излизат там където им е мястото.

Коментар

Working...
                              X