Колеги кажете някоя програмка с която като си сканирам някой текстови документ,то той да стане текстови документ,а не jpg. bmp. или всевъзможни други формати.Целта е да мога сканиран документ да го редактирам както си искам,лесно и удобно.п.п.Новото питане е за програма която възстановява изтрити файлове от хард диска.Пояснявам,нещо което е изтрито дори и от кошчето да бъде въстановено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за софтуер.Ново питане.
Collapse
X
-
Re: Питане за софтуер.
peho написа:Колеги кажете някоя програмка с която като си сканирам някой текстови документ,то той да стане текстови документ,а не jpg. bmp. или всевъзможни други формати.Целта е да мога сканиран документ да го редактирам както си искам,лесно и удобно.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Благодаря за бързите отоговори.От това което ми изпратихте,видях че е подобно на това което аз имам OmniPage,върви си заедно с Canon-а ми.Обаче така ме изнерви тази програма че......Заради това и попитах за нещо друго.Но в крайна сметка с повече опити и и *цензурирано* постигнах нещо приемливо.Ай ще и ........ и програмата,записвам уж преработената картинка в doc. файл,отварям го и празна страница...ааааа.Накрая го записах в unicode text - formatted (*.txt),поне не е празна страницата.Ако някой може да даде съвет при работа с този вид програми,ще съм много благодарен.
Коментар
-
Имам кракната версия на ABBYY Fine Reader 8.0 Professional.Работи перфектно с всякакви езици, на всичко отгоре разпознава дали е за word или за excell сканирания документ.Ако не си се оправил все още, пусни ми на лични адреса си, ще ти го пратя на един диск с куриер (за твоя сметка - не повече от 5 лв ще ти вземат, даже мисля и по-малко).
Коментар
-
За краткият тест който направих,ето тези двете вършат работа и са безплатни:http://www.download.bg/index.php?cls...ault&id=423043
Коментар
-
Ако ти трябва специално за снимки - Recover.My.Photos.v2.80 (може да има и нова версия)Вършила ми е чудесна работа и ми е възстановявала снимки които с друг софтуер не е ставало.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
peho написа:Май намерих нещо което върши работа.Сега го тествам.Ще кажа резултатите после.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар