...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си взема хубав номер в кат
Collapse
X
-
Sandeto написа:Lane Staley написа:Извинявам се за тъпия въпрос, но за какво му трабва на човек "хубав" номер?Мен лично това ми се струва безмислено.
Коментар
-
Lane Staley написа:Извинявам се за тъпия въпрос, но за какво му трабва на човек "хубав" номер?Мен лично това ми се струва безмислено.Sandeto написа:Мен не че ме интересува, особено пък цифрите хич не ми пука... но аз например не си харесвам буквите, говоря за буквите след номера. Не знам защо, ама ей така ми идват на ум разни "определителни" имена в зависимост от буквичките зад номера. Винаги съм искал да имам буквички от рода XX, HX, XP ...
Коментар
-
chris написа:sev написа:освен да изчаках да дойде на ред подходяща серия и да си смениш номера :D в София ХХ и ХР няма да са скоро, но НХ ще е актуална може би след половин-една годинаAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
sev написа:освен да изчаках да дойде на ред подходяща серия и да си смениш номера :D в София ХХ и ХР няма да са скоро, но НХ ще е актуална може би след половин-една годинаex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Е че те някои хора от форума се уредиха с хубава серия: :D А сега вече може да са стигнали до СЕ...
Коментар
-
Sandeto написа:chris написа:sev написа:освен да изчаках да дойде на ред подходяща серия и да си смениш номера :D в София ХХ и ХР няма да са скоро, но НХ ще е актуална може би след половин-една годинаBravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Уффф аз па заради тва СА направо се чуда как ще си купя следваща кола.Като го погледна и само Калифорния ми е в главата, а тук в офиса тоя щат се е превърнал в нарицателно за кретени.Занимавам се със самолетни билети и вярвайте ми, че сред българите дето пътуват за Сан Франциско, Л. А. и околностите нема един нормален. Не знам защо така ама се бъзикаме, че там са ни преместили лудницата.. Ей тия американци как ги търпят и още не са ги избили не знам. И не само бабичките са шантави ами и младите.. Ужас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар