Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си взема хубав номер в кат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...

Коментар

Sandeto написа:
      Lane Staley написа:
      Извинявам се за тъпия въпрос, но за какво му трабва на човек "хубав" номер?Мен лично това ми се струва безмислено.
      Мен не че ме интересува, особено пък цифрите хич не ми пука... но аз например не си харесвам буквите, говоря за буквите след номера. Не знам защо, ама ей така ми идват на ум разни "определителни" имена в зависимост от буквичките зад номера. Винаги съм искал да имам буквички от рода XX, HX, XP ...
      От буквичките отзад ще се замисля чак като има ’com’ или ’net’ май .

Коментар

Lane Staley написа:
        Извинявам се за тъпия въпрос, но за какво му трабва на човек "хубав" номер?Мен лично това ми се струва безмислено.
        тъпо или не, има желаещи
        Sandeto написа:
        Мен не че ме интересува, особено пък цифрите хич не ми пука... но аз например не си харесвам буквите, говоря за буквите след номера. Не знам защо, ама ей така ми идват на ум разни "определителни" имена в зависимост от буквичките зад номера. Винаги съм искал да имам буквички от рода XX, HX, XP ...
        освен да изчаках да дойде на ред подходяща серия и да си смениш номера :D в София ХХ и ХР няма да са скоро, но НХ ще е актуална може би след половин-една година
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
          --- в сърцето завинаги... ---
          Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

грешкаоправно

Коментар

sev написа:
              освен да изчаках да дойде на ред подходяща серия и да си смениш номера :D в София ХХ и ХР няма да са скоро, но НХ ще е актуална може би след половин-една година
              Че мойта си е НХ от сто години... и още съм актуален
              Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                sev написа:
                Kолегата sev говори за номера СА......HX, а пък ти си най-вероятно С.........HX .

Коментар

sev написа:
                  Е че те някои хора от форума се уредиха с хубава серия: :D А сега вече може да са стигнали до СЕ...
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                    А сега вече може да са стигнали до СЕ...
                    такава серия няма да има :D

Коментар

Pecho написа:
                      Е че те някои хора от форума се уредиха с хубава серия: :D А сега вече може да са стигнали до СЕ...
                      То и аз съм същата серия Явно с колегата заедно сме си регистрирали колите / август / Но на мен се паднаха и хубави числа... Съвсем случайно :P Днес също се мотахме из КАТ да регистрираме една кола на приятелче... Дават: СА 7... МА До там са стигнали
                      My car is the best :P
                      Fiat Tempra SW 1.9 TD

http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/index.php?5

Коментар

Sandeto написа:
                        chris написа:
                        sev написа:
                        Kолегата sev говори за номера СА......HX, а пък ти си най-вероятно С.........HX .
                        Уффф аз па заради тва СА направо се чуда как ще си купя следваща кола.Като го погледна и само Калифорния ми е в главата, а тук в офиса тоя щат се е превърнал в нарицателно за кретени.Занимавам се със самолетни билети и вярвайте ми, че сред българите дето пътуват за Сан Франциско, Л. А. и околностите нема един нормален. Не знам защо така ама се бъзикаме, че там са ни преместили лудницата.. Ей тия американци как ги търпят и още не са ги избили не знам. И не само бабичките са шантави ами и младите.. Ужас
                        Bravo 1.6 16v

Коментар

Абе и аз като гледам какви селяци и криви глави пътуват, много си прав, Крис... И тия ни представят държавата навън, направо ме е срам...

Коментар

chris написа:
                            Уффф аз па заради тва СА направо се чуда как ще си купя следваща кола.Като го погледна и само Калифорния ми е в главата, а тук в офиса тоя щат се е превърнал в нарицателно за кретени.Занимавам се със самолетни билети и вярвайте ми, че сред българите дето пътуват за Сан Франциско, Л. А. и околностите нема един нормален. Не знам защо така ама се бъзикаме, че там са ни преместили лудницата.. Ей тия американци как ги търпят и още не са ги избили не знам. И не само бабичките са шантави ами и младите.. Ужас
                            ами изчакай 2-3 годинитази недомислица с номерата e пълна , като се изчерпят сериите на СА не знам какво ще пуснат

Коментар

sev написа:
                              ами изчакай 2-3 годинитази недомислица с номерата e пълна , като се изчерпят сериите на СА не знам какво ще пуснат
                              хахаха... ами как какво??? СЕ, или СК, ....

Коментар

По-интересно ше е СЕ....КС
                                Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X