Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си взема хубав номер в кат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да си взема хубав номер в кат

Утре мисля да регистрирам и искам що годе лесен номер и незнам какво да направя да мина по тънко кого да почерпя
    FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Срещу 7000 лв можеш да си напишеш каквото си искаш на номера От това по-тънко - здраве му кажи

Коментар

аз сериозно ви говоря кого да почерпя
      FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

И аз сериозно ти отговарямНова - ДВ, бр. 86 от 2000 г.) за право на ползване на регистрационен номер с четири еднакви цифри се събира и такса 1000 лв.; Нова - ДВ, бр. 86 от 2000 г.) за право на ползване на регистрационен номер с комбинация от цифри: аа-вв; ав-ав; ав-ва, където "а" и "в" са различни числа от "0" до "9", се събира и такса 30 лв.; (Нова - ДВ, бр. 86 от 2000 г.) за право на ползване на регистрационен номер с комбинация от цифри по желание, извън случаите по т. 6 и 7, се събира и такса 50 лв.; (Нова - ДВ, бр. 86 от 2000 г.) за право на ползване на регистрационен номер с надпис по желание се събира и такса 7000 лв. Иначе разчиташ на късмет - на братовчед ми му се падна номер 7773 без да познава никой и без да черпи никой.За гореописаните номера не става с черпене, щото на ушевите им се водят и после от тях ще търсят парите.А като на братовчед ми номера - за него не се плаща допълнително, ако "почерпиш" човека, който дава табелите - може и да спечелиш. Ама кой знае...

Коментар

аз нямам късмет аз съм роден 13 петък и затова искам да почерпя някой за лесен номер
          FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

Според мен, плати си 30 лева отгоре и си вземи "интересен" номер. Щото ако ще черпиш, не мисли че ще се разминеш с по-малко.

Коментар

Immortal написа:
              Според мен, плати си 30 лева отгоре и си вземи "интересен" номер. Щото ако ще черпиш, не мисли че ще се разминеш с по-малко.
              ...само да допълня, че т.н. "интересен" номер са огледалните номера, като: 3883 или 8338, но не и поредните 3838 - там са повечко парички. Успех

Коментар

Не бе Яворе, чети внимателно извадката от закона:АА-ВВ, АВ-ВА, АВ-АВВсичко по 30 лв.

Коментар

Как се прави. Отиваш в КАТ. Като се наредиш накрая на гишето с номерата старите да издаваш казваш ’Може ли да видя списъка със запазените номера’ и ти дават едно листче хвърчащо. На него пише 10-15 номера, които предстои да излезнат и са по-интересни. Избираш си един (имаш малко време, опашката е нервна, каката зад гишето също) и пишеш насреща името си и се подписваш. Ако очакваш три седмици да има, или три шестици - няма. Тези се дават под масата.Само да уточня че на това листче са интересни номера които предстои да излезнат скоро. Т.е. ако са около 4000 номер очаквай да видиш 4141, 4414, 4144 и т.н. А не 6969 например.Оттам нататък съм чувал доста за против. Например някои казват че ченгетата като видят такъв номер и си казват - охо, тоз дава пари. Или пък казват - аааа, тоз може да е шеф. Или - а, тоз вече си е платил на колегите. Също съм чувал че крадците ги предпочитали, защото щом даваш пари за такъв номер значи си ларж. И т.н. Разбира се повечето от тези неща са басни според мен.

Коментар

с 4 еднакви не беше ли 3000лв
                    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                      с 4 еднакви не беше ли 3000лв
                      Поради голямото търсене цената е паднала!
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Честно,ама съвсем честно да ви кажа ... за мен няма по-глупаво нещо по една кола за което може да се дадат пари като за номера.Какво значение има какъв е той и не е ли незряло да се дири някакъв си номер дето някой си мислел,че е много моден и актуален с него?!?Ами ако аз бях едно място назад на опашката щях да имам номерче 9363 ... някой зад мен се завайка че минал бил хубавият номер ... е аз взех 9362 и ми е все тая дали ще е той или друг .А 1000 лева вместо за номер бих дала за качествени зимни гуми и нови лети джанти Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Колега аз нарочно си взех "обикновен" номер въпреки близките ми контакти с КАТ, защото на предишната ми кола номера беше от тъй наречените "щастливи", но две години слушах в най-неподходящите моменти (например сме излезли с жена ми с приятели) "Вчера каквоправи еди къде си" и ако се помъча да отрека се чуваше "Твоята кола беше нали номера ти е ХХХХ". Поради тази причина е хубаво номера да ти се помни трудно и да не прави впечатление.
                          BRAVA 1,4 12V
                          Nissan Navara

Коментар

не знам как е в Русе, ще ти кажа как е в Софияот скоро още в началото като попълваш документите има графа, където те питат дали искаш такъв номерможе да вземеш нещо от рода на АААВ, ВВВА, АВВВ - цената е 50 левано примерно ААВВ, АВАВ, АВВА не става :D - хем са по-хубави, хем са по-евтини, но без вътрешен човек не става
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Абцилютно вярно е туй, що дума Сев 2 по 2 еднакви цифри е почти невъзможно да получиш без рушветче, а тогава номера ти излиза близо СТОянка Друг е въпроса вече, ако имаш познат, но предполагам, пак ще трябва дапочерпиш нещо

Коментар

Working...
                              X