Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените очакват съвет....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жените очакват съвет....

Вижте тази http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=239688.0 тема и помогнете на жената да направи своя избор!има един Михол-чо дето мнооооо ме издразни...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Няма сми да се пише по тая тема, те всичките са разбирачи така като гледам и ще стане безкраен спор.
    Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

Оставете ги на мира такива прости хора.Тръгвайки да спориш с него ти се принизяваш до неговото интелектуално ниво.То се вижда коя е най-продаваната марка в Европа.Какво повече да говорим? Всъщност в поговорката е изпусната най-важната сричка."Вземи си ФИАТ да те е яд" -така казват и всички цървули на работа,но аз ги поправям "Вземи си ФИАТ за да НЕ те е яд". По друг начин стоят нещата с ядосването ако си собственик на някой от клозетите на Германия.

Коментар

Поканих девойките тук... дано се ориентират обективно.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Леле мале супер добре сте се намесили.След такава реклама скоро ще прекръстят форума на БГ Мама Кара ФИАТ.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

модовете заключиха темата
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

...агхахахахахахахахаах , това винаги ме е забавлявало! Появяват се некви спецове...и почват да ти обясняват кое , как , що...Истината е една ...и тя е , че за кола и жена си затваряш очите...и я взимаш! Ако нямаш късмет...ако ще и космически кораб да си купиш - все тая! Аз си купих Фиат...и съм доволен!
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

хахаха още когато тръгнах да отварям темата - знаех какво ще прочета там

Коментар

Най много се смях на "ОНЯ", който е написал с други думи "Ми купи си кола втора ръка закакво ти е нова вземи си СТАРО БМВ или Ауди" тези са ми най- интересни.
                  Fiat punto 1,1
                  Fiat bravo 1,6 16v
                  Fiat bravo 2,0 20v
                  Honda civic 1,5
                  BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Working...
                  X