Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разходка извън София..? за днес..и да не е много далече

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разходка извън София..? за днес..и да не е много далече

Здравейте колеги..чудим се с моята девойка къде да се поразходим извън София? Дайте предложения за някоя китно местенце, но да е наблизо..не повече от 70-80 км. от софия..разбира се, ако си заслужава може и малко по-далечко..хайде чакам предложения ))Благодарим.

Re: разходка извън София..?за днес..и да не е много далече :

logitech1 написа:
    здравейте колеги..чудим се с моята девойка къде да се поразходим извън софия?дайте предложения за някоя китно местенце но да е наблизо..не повече от 70-80км от софия..разбира се ако си заслужава може и малко по-далечко..хайде чакам предложения ))благодарим
    А трябва ли да е закътано? За времето което ви остава от днес ( ако идеята е за днес ), Витоша не е лош избор.Иначе ако не сте ходили до седемте езера - определено си струва малко повечето километри.С кола до х.Пионерска и след това около 2 часа до първото езеро. Това през лятото, сега малко повече Обаче си е мероприятие за 1 или най-добре 2 дни - един уикенд.Струва си определено.Всъщност за авто-разходка ли питаш?
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

да за авторазходка говорим..и да останем 1-2 часа там където отиваме,да хапнем да поразгледаме..на езерата съм ходил,и определено трябва повечко време..витоша като че ли отпада понеже аз съм се качвал поне 25 пъти,а мацката е софиянка,така че...за първи път да нямам идея.по принцип винаги аз давам идеите за разходки, но сега..хайде народе,на помощ

Коментар

Ми нямаш много време.... :DПредлагам ти Урвич (посока Пасарел) кратко похапване на 31-ви Километър и разходка до крепоста, а може и да се повъртите по мостовете на реката(таман да кажеш какво вадят кибиците)Друго за което се сещам е Лакатник, ама като че ли стана прекалено пренаселено там... все пак успех.

Коментар

Working...
        X