Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито на всички именници...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито на всички именници...

Айде бе да сте живи и здрави, много щастливи, богати, задоволени....да пребъдете... Ето поименен списък на лицата, които да се готвят за изтрезвителното тази нощ...:Ангел, Ангелина, Архангел, Гаврил, Емил, Емилия, Емилиян, Емилияна, Лина, Мила, Милен, Мильо, Михаела, Михаил, Пламен, Пламена, Рада, Радивой, Радка, Радко, Радослав, Радостин, Райко, Райна, Райчо, Рангел, Рафаил, Рая, Руси, Руска, Руслан, СерафимЩо Райна двапъти... ...и въобще не знам до колко е актуален списъка, ама го изрових от нет-а...

Половината имена си нямам на идея защо трябва да черпят ама айде. Нека и те да почерпят. Нищо че имената им са нещо произлязло от недоразумението между бабите ...

Коментар

Честито и то мен на всички да сте живи и здрави.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Честито на всички именници.Специални поздрави на msotiroff, да удари една пазарджишка ракия от нас!А иначе за списъка - като гледам - все имена на ангели и споменаване на рая . Само Пламен ми се губи нещо - от де накъде?!?

Коментар

////Punto//// написа:
          Половината имена си нямам на идея защо трябва да черпят ама айде. Нека и те да почерпят. Нищо че имената им са нещо произлязло от недоразумението между бабите ...
          Важното е да има повод Честито и от мен.

Коментар

Благодаря. Тази вечер ще вдигам тостове за Форума... и за бъдещия клуб.Деяне, специално за теб ще изпия една пазарджишка люта ракия на екс Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Честито и на всички други именници. Да ви е свято името и наздраве...
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Честит имен ден и от мен
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Честито и от мене на всички да сте живи и здрави и много щастливи
                http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146620

Коментар

Мерси от мен
                  Lancia Lybra 2,4JTD '03
                  Фиат Браво 1.9TD75 '97
                  Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                  Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

И аз благодаря :D

Коментар

Working...
                    X