При Мас-а е просто една картинка. Докато другият е интерактивен - показва някакво инфо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Apple се гаврят с Microsoft :)
Collapse
X
-
ilkor написа:При Мас-а е просто една картинка. Докато другият е интерактивен - показва някакво инфоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
deadairplane
-
Re: Apple се гаврят с Microsoft
deadairplane написа:3p написа:Развеселяваш ме искрено. :D Очевидно имаш интернет, прочети малко преди да сливаш с лека ръка огромни компании.А относно синият екран, Apple могат да си правят каквото си искат защото са фараони. Логото на MS и Win не фигурира никъде, така че няма проблем.
Коментар
-
Да се намеся и аз, клипчетата съм ги гледал, доста сухарски - типично за американския потребител, но да си правиш реклама на продукт, съпоставяйки го с такъв на конкурентна фирма е забранено в цял свят. Все едно Пепси да се рекламира, сравнявайки се с КокаКола. Почвам да се замислям дали думите на колегата за сериозно участие на Майкрософт в разработките на софтуера за Мак не са близо до истината.Два месеца работих с лаптоп на Епъл, какво да кажа - различна ОС, по интересна на пръв поглед, някои доста добри идеи и толкова. Не ми създаде проблем нито веднъж за тези 2 месеца, но и прозорците също.
Коментар
-
bubachko
Apple = Това относно какви са дизайнерите на Мак. Каквито и да са МС, те просто крадат и нищо повече. Имат един Х-ВОХ, бъгав ВИН, кило пачове за него, малко софт и толкова. А всеки може да каже какви иновации е въвела Ябълката, даже и без предварителна подготовка. Някои продукти излизат първо за Мак, защото СА НАПРАВЕНИ за Мак, а после се натамъняват за ПЦ, понеже приличния юзър ползва ПЦ. Правят си шеги, защото могат да си го позволят и не им дреме. Защото са Ябълките Но има още нещо. Мак не е Епъл, а просто различна система, ето и за пояснение: http://lowendmac.com/clones/index.shtml. Работата е организирана съвсем различно и по-добре от ПЦ. Просто Епъл са настъпили яко с нея и са се задържали така, докато най-накрая Интел-базираните истеми стават достатъчно добри за да покрият и изискванията им и са достатучно по-ефтини - въпрос на пари Поне според мен Аз лично съм работил на доста голям брой от творчеството на Епъл (вкл. и на UMAX APUS 3000) и няма място за сравнение на модел с ПЦ за моментните тогава години, като и в нас си имам един малък сладур Просто мисля, че доста хора ги е яд, че има Ябулка на този свят и е не само по добра от Джама, ама и е на по-добрата основа расла, както посочих по гореЕто и нещо от мен в духъ на феърплеа:
Коментар
-
Инересна дискусия, ама като че ли, да се сравняват две коренно различни ОС-ми е малко странно. Съпоставими Mac OS и Windows е все едно да вкараш двигател на ИФА в трабанче. Нека да се уточним, че домашните компютри PC’s са най-ниския клас каквото се явява и псевдо ОС-ма Windows, но Мака си е няколко идеи по-напред, съвсем друга архитектура съвсем друга логика. Абе чисто БСД.Лек и успешен ден!
Коментар
-
bubachko
LiGuru написа:...Абе чисто БСД...
Коментар
-
Rokambol написа:Да се намеся и аз, клипчетата съм ги гледал, доста сухарски - типично за американския потребител, но да си правиш реклама на продукт, съпоставяйки го с такъв на конкурентна фирма е забранено в цял свят. Все едно Пепси да се рекламира, сравнявайки се с КокаКола. Почвам да се замислям дали думите на колегата за сериозно участие на Майкрософт в разработките на софтуера за Мак не са близо до истината.Два месеца работих с лаптоп на Епъл, какво да кажа - различна ОС, по интересна на пръв поглед, някои доста добри идеи и толкова. Не ми създаде проблем нито веднъж за тези 2 месеца, но и прозорците също.
Коментар
-
Coupe_S2 написа:ilkor написа:Ето аналогът на "синия" екран в Mac OSX.
Коментар
-
LiGuru написа:Инересна дискусия, ама като че ли, да се сравняват две коренно различни ОС-ми е малко странно. Съпоставими Mac OS и Windows е все едно да вкараш двигател на ИФА в трабанче. Нека да се уточним, че домашните компютри PC’s са най-ниския клас каквото се явява и псевдо ОС-ма Windows, но Мака си е няколко идеи по-напред, съвсем друга архитектура съвсем друга логика. Абе чисто БСД.Лек и успешен ден!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:LiGuru написа:Инересна дискусия, ама като че ли, да се сравняват две коренно различни ОС-ми е малко странно. Съпоставими Mac OS и Windows е все едно да вкараш двигател на ИФА в трабанче. Нека да се уточним, че домашните компютри PC’s са най-ниския клас каквото се явява и псевдо ОС-ма Windows, но Мака си е няколко идеи по-напред, съвсем друга архитектура съвсем друга логика. Абе чисто БСД.Лек и успешен ден!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не е тъй черна работата с Windows.Това забиване най често е предизвикано от калпав хардуер. Сега всеки в Китай прави компютри.Епъл изцяло контролира както ОС-а така и хардуера на който тя върви. Така че като качество хардуера им винаги е бил на по високо ниво но и по скъп.Има и друго ... Епъл си позволиха на няколко пъти коренно да променят както платформата така и ОС-а с нови версии несъвместими с предишните. Това позволи да се отърват от проблеми свързани със съвместимостта - на практика всичко се е правило от нула без никакви ограничения. Но те могат да си го позволят - пазарният им дял по това време е бил под 3%При IBM PC платфрормата сме били свидетели само на една революционна промяна - i386 разширението на архитектурата. И пак е имало ограничения заради обратната съвместимост. Представям си ако бяха въведени промени подобни на тези в Епъл - 95% от компютрите по света трябваше да се подменят с нови в един и същ момент Yellow_Flash_Colorz_PDT_30"Ябълката" също е имала текстов режим, колега Съмнявам се да не си виждал Apple II Първият им компютър с графична ОС се нарича "Lisa"
Коментар
-
jenshen73 написа:trace написа:LiGuru написа:-CUT-
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар