Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Мозила...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Мозила...

Привет колеги, имам следният проблем. Днес като се опитах да стартирам Мозилата, ми изписа, че липсва някакъв "dll" - файл и да съм инсталирал наново... ...бреххххх, направих го и всичко ток...след няколко часа пак включих компа и пак същото, преинсталирах пак. Преди малко обаче, без да съм рестартирал компа, се случи същото. Тук да вметна, че вчера жена ми се рови в сайта на здравната каса и от там свали актуализация на някакви нейни си списъци и антивира изтрещя - с НОД32 съм / моля да не спорим коя е по-добра/...та си мисля, че има някаква връзка между двете събития. Моля споделете вашето мнение какво се случва с "годзилата" и дали да преинсталирам уина наново..Благодарско предварително...

Аз бих опитал онлайн вирус скан ..
    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Ако ти е читава версията след преинсталация би трбвало да няма проблем. Ако - не, имаш нещо на компа
      Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

...имаш троянец колега...и ти яде от файлчетата...и аз съм с "нод" ...обаче такива грижи нема...
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
          ...имаш троянец колега...и ти яде от файлчетата...и аз съм с "нод" ...обаче такива грижи нема...
          Троянец? Ядящ файлове? На мозила? Хм... По-скоро друг е проблема, но Авео може да реши да ме пита пак на лични
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
            nikki_sixx написа:
            Троянец? Ядящ файлове? На мозила? Хм... По-скоро друг е проблема, но Авео може да реши да ме пита пак на лични
            не самият троянец бре:D ...самият той има в себе си некви вируси дето...модерирано , ама понеже преди около месец некво системно админче на работа обясняваше на една колежка за подобен проблем...та затова ти казвам :D Иначе като е "мозила" какво? Аз съм на Мозила от 4 години...и какви ли не гадости са се случвали...та до преинсталиране на целия "уиндоус" стигах веднъж...Ама...късмет де! :DКолега, доста често в твоите постове се засичат нецензурни думи. Приеми забележката като лека и деликатна, за да няма предупреждения...Модераторски екип на fiat-bg.org
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Не е до късмет - в компютрите късмета влияе само като играеш игри на карти, но и там в общи линии си е математика. В повечето случаи се дължи на невнимание или незнание на потребителя... От 11 години с това се занимавам - да оправям тези проблеми
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
              X