Привет колеги, имам следният проблем. Днес като се опитах да стартирам Мозилата, ми изписа, че липсва някакъв "dll" - файл и да съм инсталирал наново... ...бреххххх, направих го и всичко ток...след няколко часа пак включих компа и пак същото, преинсталирах пак. Преди малко обаче, без да съм рестартирал компа, се случи същото. Тук да вметна, че вчера жена ми се рови в сайта на здравната каса и от там свали актуализация на някакви нейни си списъци и антивира изтрещя - с НОД32 съм / моля да не спорим коя е по-добра/...та си мисля, че има някаква връзка между двете събития. Моля споделете вашето мнение какво се случва с "годзилата" и дали да преинсталирам уина наново..Благодарско предварително...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Мозила...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
nikki_sixx написа:...имаш троянец колега...и ти яде от файлчетата...и аз съм с "нод" ...обаче такива грижи нема...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:nikki_sixx написа:...имаш троянец колега...и ти яде от файлчетата...и аз съм с "нод" ...обаче такива грижи нема...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Не е до късмет - в компютрите късмета влияе само като играеш игри на карти, но и там в общи линии си е математика. В повечето случаи се дължи на невнимание или незнание на потребителя... От 11 години с това се занимавам - да оправям тези проблемиSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар