Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя марка автомобили предпочитате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коя марка автомобили предпочитате?

Здравейте колеги, Знам, че повечето от нас сме си влюбени в машинките дори и да ни правят чат пат по някой проблем, но ако трябва да сме обективни и да отговорим реално на въпроса, коя марка автомобил бихте предпочели? Като се има предвид че говорим за цени само до 7-8000лв, а не за нови мерцедеси и бмв-та например. т.е. имам предвид, че ако се наложи сега да си избирате кола, но да не е Фиат, каква ще бъде? Коя фирма ще предпочетете? И понеже непосочвам конкретен модел явно става въпрос за "На коя марка от посочените имате най-голямо доверие?" или на коя марка ще се спрете имайки предвид факторите:надеждност, лукс, комфорт, икономичност, цена. Знам, че доста от вас ще се възпротивят и ще ме обвинят сигурно, защо не съм посочил и други марки или пък Фиат, но понеже това са автомобилите на моето внимание и за това не оставям графа "Други".
    Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'

От изброените волво и някои модели форд. П.П Сега виждам, че е за втора употреба, но пак си остават същите.

Коментар

Шкода. Носталгия.
      Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

VW, обаче те са над 8000лв, ако е до 8000лв- полицейска астра купе
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
          VW, обаче те са над 8000лв, ако е до 8000лв- полицейска астра купе
          Мнее правиш мн голяма грешка.а сега на въпроса аз лично избрах VW в момента съм притежател на два и съм много доволен от тях Тди-та са и двата но се пак тук не виждам мойта марка а именно Мерцедес.
          Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
          Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Аз отговорих Опел. Досега съм карал и продължавам да карам Опел-и. Имал съм и VW и Рено, но от Опел съм най-доволен. Имал съм вектра дизел 96г., астра 92г и сега астра96г. Да не казвам голяма дума но всичките са карани в продължение на 100 000км по родните пътища и освен амортесиори други неща не съм сменял. Верно че имат ръжда по веждите но срещу 200лв забразвяш затова. Преди да си взема бях Фиат-та исках Меган Купе 150кс но не си намерих читав. След няколко месеца като сменя фиата мисля да си търся или Астра от полицейските или алфа 156.
            Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

A Lancia към Фиат ли се води?
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ако сега трябва да избирам кола, веднага се мятам на един мечок, 124-ка купе.До пенсия няма да мисля за друго :D Ама като го няма в анкетата - няма да гласувам
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Благодаря ви за разбирането? Нарочно не съм поместил Мерцедес. То се знае... Само че не е по джоба ми. Пък и до 7-8000лв трябва да е доста старичък. Същото важи и за БМВ. Анкетата е за по-евтиния клас автомобили.

Коментар

Гледам че в анкетата няма нито 1 италианска марка, а те се най-евтини... Да го разбирам че и ти не си почитател на италианските ли?
                    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                      Гледам че в анкетата няма нито 1 италианска марка, а те се най-евтини... Да го разбирам че и ти не си почитател на италианските ли?
                      Не видя ли старата тема пусната от колегата. Отчаял се е нещо, ама ще му мине!
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Разсмяхте ме. Нарочно не пуснах италиянските марки. То ние всичките имаме италиянски коли. Исках да направя един по-обективен тест за това. То за италиянските марки е ясно. Ясно е също и за Мерцедес, БМВ, Ауди, Порше и т.н. Много по-обективно ще гласува човек, ако неговата кола не е включена в теста. Благодаря ви за интереса.

Коментар

C6
                          brava 1.6_v16 elx

Коментар

Няма СААБ Ама ще дам един глас, защото Ситроен Ксара страшно ме кефи. Обаче тази анкте ми се вижда много странна - малко като меню във вегетариански ресторант. Можеш само да се надяваш в салатата да има охлюв
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                            X